Afterparty
%
38

Afterparty

Nu kijken

Kijk Afterparty

Moeite met waar je nou Afterparty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afterparty

Samenvatting

Martin (Luis Fernandez) is the star of "Camp Blood", a hit TV show and one of the biggest teen idols of the time. One morning wake up locked in a huge house after a wild party with three girls I met last night. Through a mobile from which can´t call, start receiving videos showing the deaths of younger locked in the house, run by a mysterious figure dressed as the murderer who appears in the series starring Martin.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Larraya portrait

  Miguel Larraya

  Director

 • Úrsula Corberó portait

  Úrsula Corberó

  María / Laura

 • Alicia Sanz portait

  Alicia Sanz

  Carla

 • David Seijo portait

  David Seijo

  Nico

 • Andrea Dueso portait

  Andrea Dueso

  Ana

 • Eva Ugarte portait

  Eva Ugarte

  Alba

 • Rocío León portait

  Rocío León

  Lucía

 • Luis Fernández portait

  Luis Fernández

  Carlos "El capi"

 • Coté Soler portait

  Coté Soler

  Juan Carlos

 • Juan Blanco portait

  Juan Blanco

  Nacho

 • Ana Caldas portait

  Ana Caldas

  Alex

Afterparty

Op zoek naar Afterparty? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Afterparty streamen

Het streamen van movies als Afterparty heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Afterparty waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Afterparty dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Afterparty downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Afterparty te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Afterparty torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Afterparty trailer

Weet je nog niet zeker of Afterparty jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.