Afterparty
%
38

Afterparty

Nu kijken

Kijk Afterparty

Moeite met waar je nou Afterparty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afterparty

Samenvatting

Martin (Luis Fernandez) is the star of "Camp Blood", a hit TV show and one of the biggest teen idols of the time. One morning wake up locked in a huge house after a wild party with three girls I met last night. Through a mobile from which can´t call, start receiving videos showing the deaths of younger locked in the house, run by a mysterious figure dressed as the murderer who appears in the series starring Martin.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Larraya portrait

  Miguel Larraya

  Director

 • Úrsula Corberó portait

  Úrsula Corberó

  María / Laura

 • Alicia Sanz portait

  Alicia Sanz

  Carla

 • David Seijo portait

  David Seijo

  Nico

 • Andrea Dueso portait

  Andrea Dueso

  Ana

 • Eva Ugarte portait

  Eva Ugarte

  Alba

 • Rocío León portait

  Rocío León

  Lucía

 • Luis Fernández portait

  Luis Fernández

  Carlos "El capi"

 • Coté Soler portait

  Coté Soler

  Juan Carlos

 • Juan Blanco portait

  Juan Blanco

  Nacho

 • Ana Caldas portait

  Ana Caldas

  Alex

Afterparty

Wil je Afterparty kijken? De movie van Miguel Larraya uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Afterparty op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Afterparty met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Afterparty downloaden

Het downloaden van Afterparty is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Afterparty ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Afterparty streamen

Het streamen van Afterparty heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Afterparty online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Afterparty kijkt. Ideaal!

Afterparty torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Afterparty. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Afterparty trailer

Bekijk eerst even de trailer van Afterparty voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.