Afterparty
%
38

Afterparty

Nu kijken

Kijk Afterparty

Moeite met waar je nou Afterparty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afterparty

Samenvatting

Martin (Luis Fernandez) is the star of "Camp Blood", a hit TV show and one of the biggest teen idols of the time. One morning wake up locked in a huge house after a wild party with three girls I met last night. Through a mobile from which can´t call, start receiving videos showing the deaths of younger locked in the house, run by a mysterious figure dressed as the murderer who appears in the series starring Martin.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Larraya portrait

  Miguel Larraya

  Director

 • Úrsula Corberó portait

  Úrsula Corberó

  María / Laura

 • Alicia Sanz portait

  Alicia Sanz

  Carla

 • David Seijo portait

  David Seijo

  Nico

 • Andrea Dueso portait

  Andrea Dueso

  Ana

 • Eva Ugarte portait

  Eva Ugarte

  Alba

 • Rocío León portait

  Rocío León

  Lucía

 • Luis Fernández portait

  Luis Fernández

  Carlos "El capi"

 • Coté Soler portait

  Coté Soler

  Juan Carlos

 • Juan Blanco portait

  Juan Blanco

  Nacho

 • Ana Caldas portait

  Ana Caldas

  Alex

Afterparty

Wil je Afterparty kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Afterparty streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Afterparty niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Afterparty zelfs gratis bekijken.

Afterparty downloaden

Wil je Afterparty ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Afterparty overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Afterparty torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Afterparty is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Afterparty trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Afterparty de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.