Afterparty
%
38

Afterparty

Nu kijken

Kijk Afterparty

Moeite met waar je nou Afterparty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afterparty

Samenvatting

Martin (Luis Fernandez) is the star of "Camp Blood", a hit TV show and one of the biggest teen idols of the time. One morning wake up locked in a huge house after a wild party with three girls I met last night. Through a mobile from which can´t call, start receiving videos showing the deaths of younger locked in the house, run by a mysterious figure dressed as the murderer who appears in the series starring Martin.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Larraya portrait

  Miguel Larraya

  Director

 • Úrsula Corberó portait

  Úrsula Corberó

  María / Laura

 • Alicia Sanz portait

  Alicia Sanz

  Carla

 • David Seijo portait

  David Seijo

  Nico

 • Andrea Dueso portait

  Andrea Dueso

  Ana

 • Eva Ugarte portait

  Eva Ugarte

  Alba

 • Rocío León portait

  Rocío León

  Lucía

 • Luis Fernández portait

  Luis Fernández

  Carlos "El capi"

 • Coté Soler portait

  Coté Soler

  Juan Carlos

 • Juan Blanco portait

  Juan Blanco

  Nacho

 • Ana Caldas portait

  Ana Caldas

  Alex

Afterparty

Zin om Afterparty lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Afterparty te bekijken voor je op een rijtje.

Afterparty downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Afterparty downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Afterparty. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Afterparty er ook in SD heel goed uit.

Afterparty streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Afterparty net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Afterparty hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Afterparty helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Afterparty torrent

Denk je dat je om Afterparty te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Afterparty trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Afterparty de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.