Afterparty
%
38

Afterparty

Nu kijken

Kijk Afterparty

Moeite met waar je nou Afterparty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Afterparty

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Afterparty draait?

Samenvatting

Martin (Luis Fernandez) is the star of "Camp Blood", a hit TV show and one of the biggest teen idols of the time. One morning wake up locked in a huge house after a wild party with three girls I met last night. Through a mobile from which can´t call, start receiving videos showing the deaths of younger locked in the house, run by a mysterious figure dressed as the murderer who appears in the series starring Martin.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Larraya portrait

  Miguel Larraya

  Director

 • Úrsula Corberó portait

  Úrsula Corberó

  María / Laura

 • Alicia Sanz portait

  Alicia Sanz

  Carla

 • David Seijo portait

  David Seijo

  Nico

 • Andrea Dueso portait

  Andrea Dueso

  Ana

 • Eva Ugarte portait

  Eva Ugarte

  Alba

 • Rocío León portait

  Rocío León

  Lucía

 • Luis Fernández portait

  Luis Fernández

  Carlos "El capi"

 • Coté Soler portait

  Coté Soler

  Juan Carlos

 • Juan Blanco portait

  Juan Blanco

  Nacho

 • Ana Caldas portait

  Ana Caldas

  Alex

Afterparty

Benieuwd naar Afterparty? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Afterparty draait.

Afterparty in de bioscoop

Afterparty draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Afterparty.

Afterparty streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Afterparty te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Afterparty een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Afterparty zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Afterparty torrent

Op zoek naar een torrent van Afterparty? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Afterparty zonder zorgen.

Afterparty downloaden

Als Afterparty binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Afterparty trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Afterparty de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.