Against the Ropes
%
53

Against the Ropes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Against the Ropes

Moeite met waar je nou Against the Ropes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Against the Ropes

Samenvatting

Het waargebeurde verhaal over Jackie Kallen, een Joodse vrouw uit Detroit die een succesvolle boks-promotor werd. Ze nam onder meer vier wereldkampioenen onder haar hoede. Maar het verhaal concentreert zich vooral op de relatie tussen Jackie en Luther Shaw, één van de boksers wiens carrière ze begeleidt. Hun samenwerking stuwt beiden naar de top in hun branche en heeft een onuitwisbare invloed op het verdere verloop van hun levens.

Regisseur en acteurs

 • Charles S. Dutton portait

  Charles S. Dutton

  Director

 • Meg Ryan portait

  Meg Ryan

  Jackie Kallen

 • Tony Shalhoub portait

  Tony Shalhoub

  Tony Shalhoub

 • Joe Cortese portait

  Joe Cortese

  Irving Abel

 • Kerry Washington portait

  Kerry Washington

  Renee

 • Omar Epps portait

  Omar Epps

  Luther Shaw

 • Charles S. Dutton portait

  Charles S. Dutton

  Felix Reynolds

 • Tim Daly portait

  Tim Daly

  Gavin Reese

Trailers

Against the Ropes

Against the Ropes streamen

Against the Ropes streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Against the Ropes downloaden

Zin om Against the Ropes te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Against the Ropes te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Against the Ropes torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Against the Ropes makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Against the Ropes trailer

Wil je er zeker van zijn dat Against the Ropes jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.