Against the Ropes
%
53

Against the Ropes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Against the Ropes

Moeite met waar je nou Against the Ropes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Against the Ropes

Samenvatting

Het waargebeurde verhaal over Jackie Kallen, een Joodse vrouw uit Detroit die een succesvolle boks-promotor werd. Ze nam onder meer vier wereldkampioenen onder haar hoede. Maar het verhaal concentreert zich vooral op de relatie tussen Jackie en Luther Shaw, één van de boksers wiens carrière ze begeleidt. Hun samenwerking stuwt beiden naar de top in hun branche en heeft een onuitwisbare invloed op het verdere verloop van hun levens.

Regisseur en acteurs

 • Charles S. Dutton portait

  Charles S. Dutton

  Director

 • Meg Ryan portait

  Meg Ryan

  Jackie Kallen

 • Tony Shalhoub portait

  Tony Shalhoub

  Tony Shalhoub

 • Joe Cortese portait

  Joe Cortese

  Irving Abel

 • Kerry Washington portait

  Kerry Washington

  Renee

 • Omar Epps portait

  Omar Epps

  Luther Shaw

 • Charles S. Dutton portait

  Charles S. Dutton

  Felix Reynolds

 • Tim Daly portait

  Tim Daly

  Gavin Reese

Trailers

Against the Ropes

Wil je Against the Ropes kijken? De movie van Charles S. Dutton uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Against the Ropes op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Against the Ropes met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Against the Ropes downloaden

Het downloaden van Against the Ropes is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Against the Ropes ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Against the Ropes streamen

Het streamen van Against the Ropes heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Against the Ropes online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Against the Ropes kijkt. Ideaal!

Against the Ropes torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Against the Ropes. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Against the Ropes trailer

Bekijk eerst even de trailer van Against the Ropes voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.