Against the Ropes
%
53

Against the Ropes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Against the Ropes

Moeite met waar je nou Against the Ropes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Against the Ropes

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Against the Ropes draait?

Samenvatting

Het waargebeurde verhaal over Jackie Kallen, een Joodse vrouw uit Detroit die een succesvolle boks-promotor werd. Ze nam onder meer vier wereldkampioenen onder haar hoede. Maar het verhaal concentreert zich vooral op de relatie tussen Jackie en Luther Shaw, één van de boksers wiens carrière ze begeleidt. Hun samenwerking stuwt beiden naar de top in hun branche en heeft een onuitwisbare invloed op het verdere verloop van hun levens.

Regisseur en acteurs

 • Charles S. Dutton portait

  Charles S. Dutton

  Director

 • Meg Ryan portait

  Meg Ryan

  Jackie Kallen

 • Tony Shalhoub portait

  Tony Shalhoub

  Tony Shalhoub

 • Joe Cortese portait

  Joe Cortese

  Irving Abel

 • Kerry Washington portait

  Kerry Washington

  Renee

 • Omar Epps portait

  Omar Epps

  Luther Shaw

 • Charles S. Dutton portait

  Charles S. Dutton

  Felix Reynolds

 • Tim Daly portait

  Tim Daly

  Gavin Reese

Trailers

Against the Ropes

Benieuwd naar Against the Ropes? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Against the Ropes draait.

Against the Ropes in de bioscoop

Against the Ropes draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Against the Ropes.

Against the Ropes streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Against the Ropes te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Against the Ropes een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Against the Ropes zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Against the Ropes torrent

Op zoek naar een torrent van Against the Ropes? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Against the Ropes zonder zorgen.

Against the Ropes downloaden

Als Against the Ropes binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Against the Ropes trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Against the Ropes de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.