Against the Ropes
%
53

Against the Ropes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Against the Ropes

Moeite met waar je nou Against the Ropes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Against the Ropes

Samenvatting

Het waargebeurde verhaal over Jackie Kallen, een Joodse vrouw uit Detroit die een succesvolle boks-promotor werd. Ze nam onder meer vier wereldkampioenen onder haar hoede. Maar het verhaal concentreert zich vooral op de relatie tussen Jackie en Luther Shaw, één van de boksers wiens carrière ze begeleidt. Hun samenwerking stuwt beiden naar de top in hun branche en heeft een onuitwisbare invloed op het verdere verloop van hun levens.

Regisseur en acteurs

 • Charles S. Dutton portait

  Charles S. Dutton

  Director

 • Meg Ryan portait

  Meg Ryan

  Jackie Kallen

 • Tony Shalhoub portait

  Tony Shalhoub

  Tony Shalhoub

 • Joe Cortese portait

  Joe Cortese

  Irving Abel

 • Kerry Washington portait

  Kerry Washington

  Renee

 • Omar Epps portait

  Omar Epps

  Luther Shaw

 • Charles S. Dutton portait

  Charles S. Dutton

  Felix Reynolds

 • Tim Daly portait

  Tim Daly

  Gavin Reese

Trailers

Against the Ropes

Wil je Against the Ropes kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Against the Ropes streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Against the Ropes niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Against the Ropes zelfs gratis bekijken.

Against the Ropes downloaden

Wil je Against the Ropes ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Against the Ropes overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Against the Ropes torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Against the Ropes is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Against the Ropes trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Against the Ropes de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.