Against the Sun
%
65

Against the Sun

Kijk Against the Sun

Moeite met waar je nou Against the Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Tweede Wereldoorlog. Drie US Navy piloten storten met hun torpedo-bommenwerper neer in de Stille Zuidzee. Ze beschikken enkel over een kleine reddingsboot zonder eten, water of andere voorzieningen. Het trio is op zichzelf aangewezen om uithongering, stormen en aanvallen van haaien te overleven, en op de een of andere manier hun reddingsboot naar veiliger oorden te sturen.

Against the Sun

Against the Sun streamen

Against the Sun streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Against the Sun downloaden

Zin om Against the Sun te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Against the Sun te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Against the Sun torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Against the Sun makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Against the Sun trailer

Wil je er zeker van zijn dat Against the Sun jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.