Against the Tide

Against the Tide

Kijk Against the Tide

Moeite met waar je nou Against the Tide moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set in the rural Sri Lanka of 1989, civil war is raging but hasn't yet touched the life of nine-year-old Sirimal. One day his boatman father is asked to ferry a group of armed strangers over to their island, and they are shortly followed by the army. Gun battles and arrests soon follow and Sirimal's world is turned upside down when his father disappears. (Cary Rajinder Sawhney - London Film Festival 2004)

Against the Tide

Wil je Against the Tide kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2004 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Against the Tide streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Against the Tide niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Against the Tide zelfs gratis bekijken.

Against the Tide downloaden

Wil je Against the Tide ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Against the Tide overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Against the Tide torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Against the Tide is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Against the Tide trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Against the Tide de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.