Against the Tide
%
74

Against the Tide

Kijk Against the Tide

Moeite met waar je nou Against the Tide moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

'Against The Tide' examines the conflict that erupted in the American Jewish community over the best means to rescue the European Jews trying to escape the Holocaust. It tells the little known story of Peter Bergson, who tirelessly stood up against American Jewish leaders in the late 30's and early 40's in an effort to save the Jews of Europe.

Regisseur en acteurs

  • Richard Trank portrait

    Richard Trank

    Director

  • Dustin Hoffman portait

    Dustin Hoffman

    Narrator

Against the Tide

Op zoek naar Against the Tide? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Against the Tide streamen

Het streamen van movies als Against the Tide heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Against the Tide waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Against the Tide dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Against the Tide downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Against the Tide te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Against the Tide torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Against the Tide trailer

Weet je nog niet zeker of Against the Tide jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.