Age of Dinosaurs
%
29

Age of Dinosaurs

Nu kijken

Kijk Age of Dinosaurs

Moeite met waar je nou Age of Dinosaurs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Age of Dinosaurs

Samenvatting

Using breakthrough flesh-regeneration technology, a biotech firm creates a set of living dinosaurs. But when the creatures escape their museum exhibit and terrorize Los Angeles, a former firefighter must rescue his teenage daughter from the chaos brought on by the Age of Dinosaurs

Regisseur en acteurs

 • Joseph J. Lawson portrait

  Joseph J. Lawson

  Director

 • Treat Williams portait

  Treat Williams

  Gabe

 • Ronny Cox portait

  Ronny Cox

  Justin

 • Jillian Rose Reed portait

  Jillian Rose Reed

  Jade Jacobs

 • Joshua Michael Allen portrait

  Joshua Michael Allen

  Craig Carson

 • Max Aria portait

  Max Aria

  Leo Karst

 • Arthur Richardson portait

  Arthur Richardson

  Sgt. Mike

 • Jose Rosete portrait

  Jose Rosete

  Doug

 • Joe Bohn portrait

  Joe Bohn

  News Pilot

 • Kelly Dolan portrait

  Kelly Dolan

  Technican Rosario

 • Kameshia Duncan portrait

  Kameshia Duncan

  Reporter

Age of Dinosaurs

Benieuwd naar Age of Dinosaurs? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Age of Dinosaurs draait.

Age of Dinosaurs in de bioscoop

Age of Dinosaurs draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Age of Dinosaurs.

Age of Dinosaurs streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Age of Dinosaurs te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Age of Dinosaurs een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Age of Dinosaurs zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Age of Dinosaurs torrent

Op zoek naar een torrent van Age of Dinosaurs? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Age of Dinosaurs zonder zorgen.

Age of Dinosaurs downloaden

Als Age of Dinosaurs binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Age of Dinosaurs trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Age of Dinosaurs de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.