Age of Dinosaurs
%
29

Age of Dinosaurs

Nu kijken

Kijk Age of Dinosaurs

Moeite met waar je nou Age of Dinosaurs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Age of Dinosaurs

Samenvatting

Using breakthrough flesh-regeneration technology, a biotech firm creates a set of living dinosaurs. But when the creatures escape their museum exhibit and terrorize Los Angeles, a former firefighter must rescue his teenage daughter from the chaos brought on by the Age of Dinosaurs

Regisseur en acteurs

 • Joseph J. Lawson portrait

  Joseph J. Lawson

  Director

 • Treat Williams portait

  Treat Williams

  Gabe

 • Ronny Cox portait

  Ronny Cox

  Justin

 • Jillian Rose Reed portait

  Jillian Rose Reed

  Jade Jacobs

 • Joshua Michael Allen portrait

  Joshua Michael Allen

  Craig Carson

 • Max Aria portait

  Max Aria

  Leo Karst

 • Arthur Richardson portait

  Arthur Richardson

  Sgt. Mike

 • Jose Rosete portrait

  Jose Rosete

  Doug

 • Joe Bohn portrait

  Joe Bohn

  News Pilot

 • Kelly Dolan portrait

  Kelly Dolan

  Technican Rosario

 • Kameshia Duncan portrait

  Kameshia Duncan

  Reporter

Age of Dinosaurs

Zin om Age of Dinosaurs lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Age of Dinosaurs te bekijken voor je op een rijtje.

Age of Dinosaurs downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Age of Dinosaurs downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Age of Dinosaurs. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Age of Dinosaurs er ook in SD heel goed uit.

Age of Dinosaurs streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Age of Dinosaurs net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Age of Dinosaurs hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Age of Dinosaurs helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Age of Dinosaurs torrent

Denk je dat je om Age of Dinosaurs te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Age of Dinosaurs trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Age of Dinosaurs de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.