Age of Dinosaurs
%
29

Age of Dinosaurs

Nu kijken

Kijk Age of Dinosaurs

Moeite met waar je nou Age of Dinosaurs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Age of Dinosaurs

Samenvatting

Using breakthrough flesh-regeneration technology, a biotech firm creates a set of living dinosaurs. But when the creatures escape their museum exhibit and terrorize Los Angeles, a former firefighter must rescue his teenage daughter from the chaos brought on by the Age of Dinosaurs

Regisseur en acteurs

 • Joseph J. Lawson portrait

  Joseph J. Lawson

  Director

 • Treat Williams portait

  Treat Williams

  Gabe

 • Ronny Cox portait

  Ronny Cox

  Justin

 • Jillian Rose Reed portait

  Jillian Rose Reed

  Jade Jacobs

 • Joshua Michael Allen portrait

  Joshua Michael Allen

  Craig Carson

 • Max Aria portait

  Max Aria

  Leo Karst

 • Arthur Richardson portait

  Arthur Richardson

  Sgt. Mike

 • Jose Rosete portrait

  Jose Rosete

  Doug

 • Joe Bohn portrait

  Joe Bohn

  News Pilot

 • Kelly Dolan portrait

  Kelly Dolan

  Technican Rosario

 • Kameshia Duncan portrait

  Kameshia Duncan

  Reporter

Age of Dinosaurs

Op zoek naar Age of Dinosaurs? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Age of Dinosaurs streamen

Het streamen van movies als Age of Dinosaurs heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Age of Dinosaurs waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Age of Dinosaurs dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Age of Dinosaurs downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Age of Dinosaurs te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Age of Dinosaurs torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Age of Dinosaurs trailer

Weet je nog niet zeker of Age of Dinosaurs jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.