Age Of Kill
%
38

Age Of Kill

Nu kijken

Kijk Age Of Kill

Moeite met waar je nou Age Of Kill moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Age Of Kill

Samenvatting

Sam Blake nam jarenlang als scherpschutter deel aan geheime militaire acties, maar nu is hij in ongenade gevallen. Op een dag wordt zijn dochter gegijzeld door een terrorist die bekend staat als Jericho. De ontvoerder eist dat Blake in Londen binnen zes uur zes mensen elimineert. Als hij weigert, een doelwit mist, naar de politie gaat of gearresteerd wordt, zullen er nog veel meer doden vallen. Voor Blake ziet het ernaar uit dat hij zijn dochter alleen kan redden door de geheimzinnige terrorist zijn zin te geven...

Regisseur en acteurs

 • Neil Jones portrait

  Neil Jones

  Director

 • Martin Kemp portait

  Martin Kemp

  Sam Blake

 • Patrick Bergin portait

  Patrick Bergin

  Sir Alistair Montcrief

 • April Pearson portait

  April Pearson

  Lexi

 • Nick Moran portait

  Nick Moran

  Roy Dixon

 • Anouska Mond portait

  Anouska Mond

  D.I. Hannah Siddiq

 • Bruce Payne portait

  Bruce Payne

  Prime Minister

 • Dexter Fletcher portait

  Dexter Fletcher

  Major Jackman

 • Phil Davis portait

  Phil Davis

  Bill Weybridge

 • Lucy Pinder portait

  Lucy Pinder

  Jenna

 • Chris Brazier portrait

  Chris Brazier

  D.C. Hicks

 • Donna Air portait

  Donna Air

  Sarah

 • Lee Wakefield portrait

  Lee Wakefield

  Silverback

 • Sebastian Street portrait

  Sebastian Street

  Agent Dalton

Age Of Kill

Zin om Age Of Kill lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Age Of Kill te bekijken voor je op een rijtje.

Age Of Kill downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Age Of Kill downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Age Of Kill. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Age Of Kill er ook in SD heel goed uit.

Age Of Kill streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Age Of Kill net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Age Of Kill hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Age Of Kill helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Age Of Kill torrent

Denk je dat je om Age Of Kill te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Age Of Kill trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Age Of Kill de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.