Agent X44
%
56

Agent X44

Bekijk de trailer

Kijk Agent X44

Moeite met waar je nou Agent X44 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The plot revolves around a secret agency with Reserve Agent King Aguila tasked to recover the Philippines' most important artifact. The artifact is the bolo of Lapu-lapu which he used to kill Magellan in 1521.

Regisseur en acteurs

 • Joyce E. Bernal portait

  Joyce E. Bernal

  Director

 • Vhong Navarro portait

  Vhong Navarro

  King / Agent X-44

 • Mariel Rodriguez portait

  Mariel Rodriguez

  Mary Grace / Agent 690

 • Tony Ferrer portait

  Tony Ferrer

  Tony Falcon / Agent X-44

 • Uma Khouny portait

  Uma Khouny

  Mustafah Saleh

 • John Lapus portait

  John Lapus

  Vaklava

 • Mura portait

  Mura

  Junior / Anton

 • Juliana Palermo portait

  Juliana Palermo

  Selecta Papadabi

 • Pokwang portait

  Pokwang

  Col. Cynthia Abordo

 • Jeffrey Quizon portait

  Jeffrey Quizon

  Purubutusan

Trailers

Agent X44

Benieuwd naar Agent X44? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Agent X44 kunt bekijken.

Agent X44 streamen

Wil je Agent X44 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Agent X44 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Agent X44 downloaden

movies als Agent X44 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Agent X44. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Agent X44. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Agent X44 torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Agent X44 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Agent X44 trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Agent X44 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!