Agent X44
%
56

Agent X44

Bekijk de trailer

Kijk Agent X44

Moeite met waar je nou Agent X44 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The plot revolves around a secret agency with Reserve Agent King Aguila tasked to recover the Philippines' most important artifact. The artifact is the bolo of Lapu-lapu which he used to kill Magellan in 1521.

Regisseur en acteurs

 • Joyce E. Bernal portait

  Joyce E. Bernal

  Director

 • Vhong Navarro portait

  Vhong Navarro

  King / Agent X-44

 • Mariel Rodriguez portait

  Mariel Rodriguez

  Mary Grace / Agent 690

 • Tony Ferrer portrait

  Tony Ferrer

  Tony Falcon / Agent X-44

 • Uma Khouny portrait

  Uma Khouny

  Mustafah Saleh

 • John Lapus portait

  John Lapus

  Vaklava

 • Mura portait

  Mura

  Junior / Anton

 • Juliana Palermo portait

  Juliana Palermo

  Selecta Papadabi

 • Pokwang portait

  Pokwang

  Col. Cynthia Abordo

 • Jeffrey Quizon portait

  Jeffrey Quizon

  Purubutusan

Trailers

Agent X44

Wil je Agent X44 kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2007 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Agent X44 streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Agent X44 niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Agent X44 zelfs gratis bekijken.

Agent X44 downloaden

Wil je Agent X44 ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Agent X44 overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Agent X44 torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Agent X44 is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Agent X44 trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Agent X44 de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.