The Ages of Love
%
59

The Ages of Love

Nu kijken

Kijk The Ages of Love

Moeite met waar je nou The Ages of Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Ages of Love

Samenvatting

THE AGES OF LOVE verbindt drie generaties liefdesgeschiedenissen. Roberto vertegenwoordigt de jonge liefde. Deze ambiteuze advocaat heeft zijn hele leven uitgestippeld, van zijn carrière tot aan zijn aanstaande huwelijk. Maar dan ontmoet hij in een klein Toscaans dorpje de mooie en brutale Micol... De geschiedenis van Fabio vertegenwoordigt de middelbare liefde. Fabio, een doorgewinterde nieuwspresentator, is al 25 jaar de ideale echtgenoot. Maar op een avond ontmoet hij Eliana, een onweerstaanbare vrouw vol verrassingen. Hun spannende nacht blijkt echter een staartje te hebben. Eliana wil namelijk niet meer weg! Adrian representeert tenslotte de bejaarde liefde. Deze Amerikaanse kunstgeschiedenisdocent is na zijn scheiding in Rome komen wonen. Het rustige bestaan dat hij hier leidt, wordt echter danig verstoord door Viola, de onstuimige dochter van een goede vriend.

Regisseur en acteurs

 • Giovanni Veronesi portait

  Giovanni Veronesi

  Director

 • Robert De Niro portait

  Robert De Niro

  Adrian

 • Monica Bellucci portait

  Monica Bellucci

  Viola

 • Riccardo Scamarcio portait

  Riccardo Scamarcio

  Roberto

 • Michele Placido portait

  Michele Placido

  Augusto

 • Laura Chiatti portait

  Laura Chiatti

  Micol

 • Valeria Solarino portait

  Valeria Solarino

  Sara

 • Donatella Finocchiaro portait

  Donatella Finocchiaro

  Eliana

 • Carlo Verdone portait

  Carlo Verdone

  Fabio

The Ages of Love

Zin om The Ages of Love lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Ages of Love te bekijken voor je op een rijtje.

The Ages of Love downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Ages of Love downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Ages of Love. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Ages of Love er ook in SD heel goed uit.

The Ages of Love streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Ages of Love net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Ages of Love hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Ages of Love helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Ages of Love torrent

Denk je dat je om The Ages of Love te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Ages of Love trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Ages of Love de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.