The Ages of Love
%
59

The Ages of Love

Nu kijken

Kijk The Ages of Love

Moeite met waar je nou The Ages of Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Ages of Love

Samenvatting

THE AGES OF LOVE verbindt drie generaties liefdesgeschiedenissen. Roberto vertegenwoordigt de jonge liefde. Deze ambiteuze advocaat heeft zijn hele leven uitgestippeld, van zijn carrière tot aan zijn aanstaande huwelijk. Maar dan ontmoet hij in een klein Toscaans dorpje de mooie en brutale Micol... De geschiedenis van Fabio vertegenwoordigt de middelbare liefde. Fabio, een doorgewinterde nieuwspresentator, is al 25 jaar de ideale echtgenoot. Maar op een avond ontmoet hij Eliana, een onweerstaanbare vrouw vol verrassingen. Hun spannende nacht blijkt echter een staartje te hebben. Eliana wil namelijk niet meer weg! Adrian representeert tenslotte de bejaarde liefde. Deze Amerikaanse kunstgeschiedenisdocent is na zijn scheiding in Rome komen wonen. Het rustige bestaan dat hij hier leidt, wordt echter danig verstoord door Viola, de onstuimige dochter van een goede vriend.

Regisseur en acteurs

 • Giovanni Veronesi portait

  Giovanni Veronesi

  Director

 • Robert De Niro portait

  Robert De Niro

  Adrian

 • Monica Bellucci portait

  Monica Bellucci

  Viola

 • Riccardo Scamarcio portait

  Riccardo Scamarcio

  Roberto

 • Michele Placido portait

  Michele Placido

  Augusto

 • Laura Chiatti portait

  Laura Chiatti

  Micol

 • Valeria Solarino portait

  Valeria Solarino

  Sara

 • Donatella Finocchiaro portait

  Donatella Finocchiaro

  Eliana

 • Carlo Verdone portait

  Carlo Verdone

  Fabio

The Ages of Love

Wil je The Ages of Love kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Ages of Love streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Ages of Love niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Ages of Love zelfs gratis bekijken.

The Ages of Love downloaden

Wil je The Ages of Love ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Ages of Love overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Ages of Love torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Ages of Love is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Ages of Love trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Ages of Love de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.