The Ages of Love
%
59

The Ages of Love

Nu kijken

Kijk The Ages of Love

Moeite met waar je nou The Ages of Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Ages of Love

Samenvatting

The Ages of Love verbindt drie generaties liefdesgeschiedenissen. Roberto vertegenwoordigt de jonge liefde. Deze ambiteuze advocaat heeft zijn hele leven uitgestippeld, van zijn carrière tot aan zijn aanstaande huwelijk. Maar dan ontmoet hij in een klein Toscaans dorpje de mooie en brutale Micol...De geschiedenis van Fabio vertegenwoordigt de mibbelbare liefde. Fabio, een doorgewinterde nieuwspresentator, is al 25 jaar de ideale echtgenoot. Maar op een avond ontmoet hij Eliana, een onweerstaanbare vrouw vol verrassingen. Hun spannende nacht blijkt echter een staartje te hebben. Eliana wil namelijk niet meer weg! Adrian representeert tenslotte de bejaarde liefde. Deze Amerikaanse kunstgeschiedenisdocent is na zijn scheiding in Rome komen wonen. Het rustige bestaan dat hij hier leidt, wordt echter danig verstoord door Viola, de onstuimige dochter van een goede vriend.

Regisseur en acteurs

 • Giovanni Veronesi portait

  Giovanni Veronesi

  Director

 • Robert De Niro portait

  Robert De Niro

  Adrian

 • Monica Bellucci portait

  Monica Bellucci

  Viola

 • Riccardo Scamarcio portait

  Riccardo Scamarcio

  Roberto

 • Michele Placido portait

  Michele Placido

  Augusto

 • Laura Chiatti portait

  Laura Chiatti

  Micol

 • Valeria Solarino portait

  Valeria Solarino

  Sara

 • Donatella Finocchiaro portait

  Donatella Finocchiaro

  Eliana

 • Carlo Verdone portait

  Carlo Verdone

  Fabio

The Ages of Love

Veel gehoord over The Ages of Love en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Ages of Love heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Ages of Love streamen

Wil je The Ages of Love, de movie met Robert De Niro, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Ages of Love zelfs gratis kijken.

The Ages of Love downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Ages of Love ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Ages of Love er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Ages of Love torrent

Op zoek naar een torrent van The Ages of Love? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Ages of Love te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Ages of Love trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Ages of Love. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.