The Ages of Love
%
59

The Ages of Love

Nu kijken

Kijk The Ages of Love

Moeite met waar je nou The Ages of Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Ages of Love

Samenvatting

THE AGES OF LOVE verbindt drie generaties liefdesgeschiedenissen. Roberto vertegenwoordigt de jonge liefde. Deze ambiteuze advocaat heeft zijn hele leven uitgestippeld, van zijn carrière tot aan zijn aanstaande huwelijk. Maar dan ontmoet hij in een klein Toscaans dorpje de mooie en brutale Micol... De geschiedenis van Fabio vertegenwoordigt de middelbare liefde. Fabio, een doorgewinterde nieuwspresentator, is al 25 jaar de ideale echtgenoot. Maar op een avond ontmoet hij Eliana, een onweerstaanbare vrouw vol verrassingen. Hun spannende nacht blijkt echter een staartje te hebben. Eliana wil namelijk niet meer weg! Adrian representeert tenslotte de bejaarde liefde. Deze Amerikaanse kunstgeschiedenisdocent is na zijn scheiding in Rome komen wonen. Het rustige bestaan dat hij hier leidt, wordt echter danig verstoord door Viola, de onstuimige dochter van een goede vriend.

Regisseur en acteurs

 • Giovanni Veronesi portait

  Giovanni Veronesi

  Director

 • Robert De Niro portait

  Robert De Niro

  Adrian

 • Monica Bellucci portait

  Monica Bellucci

  Viola

 • Riccardo Scamarcio portait

  Riccardo Scamarcio

  Roberto

 • Michele Placido portait

  Michele Placido

  Augusto

 • Laura Chiatti portait

  Laura Chiatti

  Micol

 • Valeria Solarino portait

  Valeria Solarino

  Sara

 • Donatella Finocchiaro portait

  Donatella Finocchiaro

  Eliana

 • Carlo Verdone portait

  Carlo Verdone

  Fabio

The Ages of Love

Wil je The Ages of Love kijken? De movie van Giovanni Veronesi uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Ages of Love op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Ages of Love met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Ages of Love downloaden

Het downloaden van The Ages of Love is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Ages of Love ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Ages of Love streamen

Het streamen van The Ages of Love heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Ages of Love online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Ages of Love kijkt. Ideaal!

The Ages of Love torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Ages of Love. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Ages of Love trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Ages of Love voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.