The Ages of Love
%
59

The Ages of Love

Nu kijken

Kijk The Ages of Love

Moeite met waar je nou The Ages of Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Ages of Love

Samenvatting

THE AGES OF LOVE verbindt drie generaties liefdesgeschiedenissen. Roberto vertegenwoordigt de jonge liefde. Deze ambiteuze advocaat heeft zijn hele leven uitgestippeld, van zijn carrière tot aan zijn aanstaande huwelijk. Maar dan ontmoet hij in een klein Toscaans dorpje de mooie en brutale Micol... De geschiedenis van Fabio vertegenwoordigt de middelbare liefde. Fabio, een doorgewinterde nieuwspresentator, is al 25 jaar de ideale echtgenoot. Maar op een avond ontmoet hij Eliana, een onweerstaanbare vrouw vol verrassingen. Hun spannende nacht blijkt echter een staartje te hebben. Eliana wil namelijk niet meer weg! Adrian representeert tenslotte de bejaarde liefde. Deze Amerikaanse kunstgeschiedenisdocent is na zijn scheiding in Rome komen wonen. Het rustige bestaan dat hij hier leidt, wordt echter danig verstoord door Viola, de onstuimige dochter van een goede vriend.

Regisseur en acteurs

 • Giovanni Veronesi portait

  Giovanni Veronesi

  Director

 • Robert De Niro portait

  Robert De Niro

  Adrian

 • Monica Bellucci portait

  Monica Bellucci

  Viola

 • Riccardo Scamarcio portait

  Riccardo Scamarcio

  Roberto

 • Michele Placido portait

  Michele Placido

  Augusto

 • Laura Chiatti portait

  Laura Chiatti

  Micol

 • Valeria Solarino portait

  Valeria Solarino

  Sara

 • Donatella Finocchiaro portait

  Donatella Finocchiaro

  Eliana

 • Carlo Verdone portait

  Carlo Verdone

  Fabio

The Ages of Love

Op zoek naar The Ages of Love? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Ages of Love streamen

Het streamen van movies als The Ages of Love heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Ages of Love waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Ages of Love dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Ages of Love downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Ages of Love te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Ages of Love torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Ages of Love trailer

Weet je nog niet zeker of The Ages of Love jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.