Aggretsuko
%
79

Aggretsuko

Nu kijken

Kijk Aggretsuko

Moeite met waar je nou Aggretsuko moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aggretsuko

Samenvatting

Frustrated with her thankless office job, Retsuko the Red Panda copes with her daily struggles by belting out death metal karaoke after work.

Regisseur en acteurs

 • RAREKO portrait

  RAREKO

  Director

 • Kaolip portrait

  Kaolip

  Retsuko (voice)

 • Komegumi Koiwasaki portait

  Komegumi Koiwasaki

  Washimi (voice)

 • Maki Tsuruta portait

  Maki Tsuruta

  Director Gori (voice)

Aggretsuko

Aggretsuko streamen

Aggretsuko streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Aggretsuko downloaden

Zin om Aggretsuko te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Aggretsuko te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Aggretsuko torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Aggretsuko makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Aggretsuko trailer

Wil je er zeker van zijn dat Aggretsuko jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.