Agnes of God
%
66

Agnes of God

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Agnes of God

Moeite met waar je nou Agnes of God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnes of God

Samenvatting

In een klooster wordt een baby gewurgd gevonden en de jonge non Agnes moet voor de rechtbank verschijnen. Aangezien zij zich niets herinnert van zwangerschap, geboorte en de dood van het kind, krijgt de psychiater Dr. Martha Livingston opdracht er achter te komen wat er werkelijk met Agnes aan de hand is.

Regisseur en acteurs

 • Norman Jewison portait

  Norman Jewison

  Director

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Dr. Martha Livingston

 • Anne Bancroft portait

  Anne Bancroft

  Mother Miriam Ruth

 • Meg Tilly portait

  Meg Tilly

  Sister Agnes

 • Anne Pitoniak portait

  Anne Pitoniak

  Dr. Livingston's Mother

 • Winston Rekert portait

  Winston Rekert

  Det. Langevin

 • Gratien Gélinas portrait

  Gratien Gélinas

  Father Martineau

 • Guy Hoffman portrait

  Guy Hoffman

  Justice Joseph Leveau

 • Gabriel Arcand portait

  Gabriel Arcand

  Monsignor

 • Françoise Faucher portrait

  Françoise Faucher

  Eve LeClaire

 • Jacques Tourangeau portrait

  Jacques Tourangeau

  Eugene Lyon

Trailers

Agnes of God

Wil je Agnes of God kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1985 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Agnes of God streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Agnes of God niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Agnes of God zelfs gratis bekijken.

Agnes of God downloaden

Wil je Agnes of God ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Agnes of God overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Agnes of God torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Agnes of God is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Agnes of God trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Agnes of God de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.