Agnes of God
%
66

Agnes of God

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Agnes of God

Moeite met waar je nou Agnes of God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnes of God

Samenvatting

In een klooster wordt een baby gewurgd gevonden en de jonge non Agnes moet voor de rechtbank verschijnen. Aangezien zij zich niets herinnert van zwangerschap, geboorte en de dood van het kind, krijgt de psychiater Dr. Martha Livingston opdracht er achter te komen wat er werkelijk met Agnes aan de hand is.

Regisseur en acteurs

 • Norman Jewison portait

  Norman Jewison

  Director

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Dr. Martha Livingston

 • Anne Bancroft portait

  Anne Bancroft

  Mother Miriam Ruth

 • Meg Tilly portait

  Meg Tilly

  Sister Agnes

 • Anne Pitoniak portait

  Anne Pitoniak

  Dr. Livingston's Mother

 • Winston Rekert portait

  Winston Rekert

  Det. Langevin

 • Gratien Gélinas portrait

  Gratien Gélinas

  Father Martineau

 • Guy Hoffman portrait

  Guy Hoffman

  Justice Joseph Leveau

 • Gabriel Arcand portait

  Gabriel Arcand

  Monsignor

 • Françoise Faucher portrait

  Françoise Faucher

  Eve LeClaire

 • Jacques Tourangeau portrait

  Jacques Tourangeau

  Eugene Lyon

Trailers

Agnes of God

Benieuwd naar Agnes of God? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Agnes of God draait.

Agnes of God in de bioscoop

Agnes of God draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Agnes of God.

Agnes of God streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Agnes of God te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Agnes of God een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Agnes of God zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Agnes of God torrent

Op zoek naar een torrent van Agnes of God? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Agnes of God zonder zorgen.

Agnes of God downloaden

Als Agnes of God binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Agnes of God trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Agnes of God de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.