Agnes of God
%
66

Agnes of God

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Agnes of God

Moeite met waar je nou Agnes of God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnes of God

Samenvatting

In een klooster wordt een baby gewurgd gevonden en de jonge non Agnes moet voor de rechtbank verschijnen. Aangezien zij zich niets herinnert van zwangerschap, geboorte en de dood van het kind, krijgt de psychiater Dr. Martha Livingston opdracht er achter te komen wat er werkelijk met Agnes aan de hand is.

Regisseur en acteurs

 • Norman Jewison portait

  Norman Jewison

  Director

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Dr. Martha Livingston

 • Anne Bancroft portait

  Anne Bancroft

  Mother Miriam Ruth

 • Meg Tilly portait

  Meg Tilly

  Sister Agnes

 • Anne Pitoniak portait

  Anne Pitoniak

  Dr. Livingston's Mother

 • Winston Rekert portait

  Winston Rekert

  Det. Langevin

 • Gratien Gélinas portrait

  Gratien Gélinas

  Father Martineau

 • Guy Hoffman portrait

  Guy Hoffman

  Justice Joseph Leveau

 • Gabriel Arcand portait

  Gabriel Arcand

  Monsignor

 • Françoise Faucher portrait

  Françoise Faucher

  Eve LeClaire

 • Jacques Tourangeau portrait

  Jacques Tourangeau

  Eugene Lyon

Trailers

Agnes of God

Op zoek naar Agnes of God? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Agnes of God streamen

Het streamen van movies als Agnes of God heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Agnes of God waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Agnes of God dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Agnes of God downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Agnes of God te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Agnes of God torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Agnes of God trailer

Weet je nog niet zeker of Agnes of God jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.