Agnes of God
%
66

Agnes of God

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Agnes of God

Moeite met waar je nou Agnes of God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnes of God

Samenvatting

In een klooster wordt een baby gewurgd gevonden en de jonge non Agnes moet voor de rechtbank verschijnen. Aangezien zij zich niets herinnert van zwangerschap, geboorte en de dood van het kind, krijgt de psychiater Dr. Martha Livingston opdracht er achter te komen wat er werkelijk met Agnes aan de hand is.

Regisseur en acteurs

 • Norman Jewison portait

  Norman Jewison

  Director

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Dr. Martha Livingston

 • Anne Bancroft portait

  Anne Bancroft

  Mother Miriam Ruth

 • Meg Tilly portait

  Meg Tilly

  Sister Agnes

 • Anne Pitoniak portait

  Anne Pitoniak

  Dr. Livingston's Mother

 • Winston Rekert portait

  Winston Rekert

  Det. Langevin

 • Gratien Gélinas portrait

  Gratien Gélinas

  Father Martineau

 • Guy Hoffman portrait

  Guy Hoffman

  Justice Joseph Leveau

 • Gabriel Arcand portait

  Gabriel Arcand

  Monsignor

 • Françoise Faucher portrait

  Françoise Faucher

  Eve LeClaire

 • Jacques Tourangeau portrait

  Jacques Tourangeau

  Eugene Lyon

Trailers

Agnes of God

Zin om Agnes of God lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Agnes of God te bekijken voor je op een rijtje.

Agnes of God downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Agnes of God downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Agnes of God. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Agnes of God er ook in SD heel goed uit.

Agnes of God streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Agnes of God net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Agnes of God hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Agnes of God helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Agnes of God torrent

Denk je dat je om Agnes of God te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Agnes of God trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Agnes of God de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.