Agnes of God
%
66

Agnes of God

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Agnes of God

Moeite met waar je nou Agnes of God moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnes of God

Samenvatting

In een klooster wordt een baby gewurgd gevonden en de jonge non Agnes moet voor de rechtbank verschijnen. Aangezien zij zich niets herinnert van zwangerschap, geboorte en de dood van het kind, krijgt de psychiater Dr. Martha Livingston opdracht er achter te komen wat er werkelijk met Agnes aan de hand is.

Regisseur en acteurs

 • Norman Jewison portait

  Norman Jewison

  Director

 • Jane Fonda portait

  Jane Fonda

  Dr. Martha Livingston

 • Anne Bancroft portait

  Anne Bancroft

  Mother Miriam Ruth

 • Meg Tilly portait

  Meg Tilly

  Sister Agnes

 • Anne Pitoniak portait

  Anne Pitoniak

  Dr. Livingston's Mother

 • Winston Rekert portait

  Winston Rekert

  Det. Langevin

 • Gratien Gélinas portrait

  Gratien Gélinas

  Father Martineau

 • Guy Hoffman portrait

  Guy Hoffman

  Justice Joseph Leveau

 • Gabriel Arcand portait

  Gabriel Arcand

  Monsignor

 • Françoise Faucher portrait

  Françoise Faucher

  Eve LeClaire

 • Jacques Tourangeau portrait

  Jacques Tourangeau

  Eugene Lyon

Trailers

Agnes of God

Veel gehoord over Agnes of God en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Agnes of God heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Agnes of God streamen

Wil je Agnes of God, de movie met Jane Fonda, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Agnes of God zelfs gratis kijken.

Agnes of God downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Agnes of God ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Agnes of God er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Agnes of God torrent

Op zoek naar een torrent van Agnes of God? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Agnes of God te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Agnes of God trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Agnes of God. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.