Agnus Dei
%
75

Agnus Dei

Nu kijken

Kijk Agnus Dei

Moeite met waar je nou Agnus Dei moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnus Dei

Samenvatting

Een Oedipus voor de moderne tijd. Een Servisch dorpje, net voor de verscheurende burgeroorlog. Peter, een dertiger, leidt samen met zijn moeder Maria en haar echtgenoot Stojan een uitzichtloos bestaan in de marge van het etterende conflict. Wanneer de oorlog finaal losbarst, belandt Peter, onder dwang van zijn moeder en omgeving, in een paramilitaire eenheid. Walgend van het zinloze geweld, besluit hij te deserteren en de bergen in te vluchten met Maria, de dochter van een Albanese man die bij een bloedige wraakactie om het leven kwam. Terwijl ze op de hielen worden gezeten door zowel Serviërs als Albanezen, groeien Peter en Maria naar elkaar toe. Wat Peter niet weet is, is dat zijn eigen, onbekende verleden hem op gruwelijke wijze zal achterhalen… Prangende anti-oorlogsfilm die zich ontvouwt als een Grieks drama, gebaseerd op waargebeurde feiten.

Regisseur en acteurs

 • Agim Sopi portait

  Agim Sopi

  Director

 • Dafina Berisha portrait

  Dafina Berisha

  Maria

 • Astrit Alihajdaraj portrait

  Astrit Alihajdaraj

  Peter

 • Zhaklina Oshtir portrait

  Zhaklina Oshtir

  Mother Maria

 • Enver Petrovci portait

  Enver Petrovci

  Comander Vojvodo

Agnus Dei

Wil je Agnus Dei kijken? De movie van Agim Sopi uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Agnus Dei op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Agnus Dei met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Agnus Dei downloaden

Het downloaden van Agnus Dei is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Agnus Dei ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Agnus Dei streamen

Het streamen van Agnus Dei heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Agnus Dei online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Agnus Dei kijkt. Ideaal!

Agnus Dei torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Agnus Dei. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Agnus Dei trailer

Bekijk eerst even de trailer van Agnus Dei voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.