Agnus Dei
%
75

Agnus Dei

Nu kijken

Kijk Agnus Dei

Moeite met waar je nou Agnus Dei moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnus Dei

Samenvatting

Een Oedipus voor de moderne tijd. Een Servisch dorpje, net voor de verscheurende burgeroorlog. Peter, een dertiger, leidt samen met zijn moeder Maria en haar echtgenoot Stojan een uitzichtloos bestaan in de marge van het etterende conflict. Wanneer de oorlog finaal losbarst, belandt Peter, onder dwang van zijn moeder en omgeving, in een paramilitaire eenheid. Walgend van het zinloze geweld, besluit hij te deserteren en de bergen in te vluchten met Maria, de dochter van een Albanese man die bij een bloedige wraakactie om het leven kwam. Terwijl ze op de hielen worden gezeten door zowel Serviërs als Albanezen, groeien Peter en Maria naar elkaar toe. Wat Peter niet weet is, is dat zijn eigen, onbekende verleden hem op gruwelijke wijze zal achterhalen… Prangende anti-oorlogsfilm die zich ontvouwt als een Grieks drama, gebaseerd op waargebeurde feiten.

Regisseur en acteurs

 • Agim Sopi portait

  Agim Sopi

  Director

 • Dafina Berisha portrait

  Dafina Berisha

  Maria

 • Astrit Alihajdaraj portrait

  Astrit Alihajdaraj

  Peter

 • Zhaklina Oshtir portrait

  Zhaklina Oshtir

  Mother Maria

 • Enver Petrovci portait

  Enver Petrovci

  Comander Vojvodo

Agnus Dei

Wil je Agnus Dei kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Agnus Dei streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Agnus Dei niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Agnus Dei zelfs gratis bekijken.

Agnus Dei downloaden

Wil je Agnus Dei ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Agnus Dei overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Agnus Dei torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Agnus Dei is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Agnus Dei trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Agnus Dei de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.