Agnus Dei
%
75

Agnus Dei

Nu kijken

Kijk Agnus Dei

Moeite met waar je nou Agnus Dei moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnus Dei

Samenvatting

Een Oedipus voor de moderne tijd. Een Servisch dorpje, net voor de verscheurende burgeroorlog. Peter, een dertiger, leidt samen met zijn moeder Maria en haar echtgenoot Stojan een uitzichtloos bestaan in de marge van het etterende conflict. Wanneer de oorlog finaal losbarst, belandt Peter, onder dwang van zijn moeder en omgeving, in een paramilitaire eenheid. Walgend van het zinloze geweld, besluit hij te deserteren en de bergen in te vluchten met Maria, de dochter van een Albanese man die bij een bloedige wraakactie om het leven kwam. Terwijl ze op de hielen worden gezeten door zowel Serviërs als Albanezen, groeien Peter en Maria naar elkaar toe. Wat Peter niet weet is, is dat zijn eigen, onbekende verleden hem op gruwelijke wijze zal achterhalen… Prangende anti-oorlogsfilm die zich ontvouwt als een Grieks drama, gebaseerd op waargebeurde feiten.

Regisseur en acteurs

 • Agim Sopi portait

  Agim Sopi

  Director

 • Dafina Berisha portrait

  Dafina Berisha

  Maria

 • Astrit Alihajdaraj portrait

  Astrit Alihajdaraj

  Peter

 • Zhaklina Oshtir portrait

  Zhaklina Oshtir

  Mother Maria

 • Enver Petrovci portait

  Enver Petrovci

  Comander Vojvodo

Agnus Dei

Agnus Dei streamen

Agnus Dei streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Agnus Dei downloaden

Zin om Agnus Dei te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Agnus Dei te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Agnus Dei torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Agnus Dei makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Agnus Dei trailer

Wil je er zeker van zijn dat Agnus Dei jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.