Agnus Dei
%
75

Agnus Dei

Nu kijken

Kijk Agnus Dei

Moeite met waar je nou Agnus Dei moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnus Dei

Samenvatting

Een Oedipus voor de moderne tijd. Een Servisch dorpje, net voor de verscheurende burgeroorlog. Peter, een dertiger, leidt samen met zijn moeder Maria en haar echtgenoot Stojan een uitzichtloos bestaan in de marge van het etterende conflict. Wanneer de oorlog finaal losbarst, belandt Peter, onder dwang van zijn moeder en omgeving, in een paramilitaire eenheid. Walgend van het zinloze geweld, besluit hij te deserteren en de bergen in te vluchten met Maria, de dochter van een Albanese man die bij een bloedige wraakactie om het leven kwam. Terwijl ze op de hielen worden gezeten door zowel Serviërs als Albanezen, groeien Peter en Maria naar elkaar toe. Wat Peter niet weet is, is dat zijn eigen, onbekende verleden hem op gruwelijke wijze zal achterhalen… Prangende anti-oorlogsfilm die zich ontvouwt als een Grieks drama, gebaseerd op waargebeurde feiten.

Regisseur en acteurs

 • Agim Sopi portait

  Agim Sopi

  Director

 • Dafina Berisha portrait

  Dafina Berisha

  Maria

 • Astrit Alihajdaraj portrait

  Astrit Alihajdaraj

  Peter

 • Zhaklina Oshtir portrait

  Zhaklina Oshtir

  Mother Maria

 • Enver Petrovci portait

  Enver Petrovci

  Comander Vojvodo

Agnus Dei

Veel gehoord over Agnus Dei en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Agnus Dei heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Agnus Dei streamen

Wil je Agnus Dei, de movie met Dafina Berisha, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Agnus Dei zelfs gratis kijken.

Agnus Dei downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Agnus Dei ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Agnus Dei er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Agnus Dei torrent

Op zoek naar een torrent van Agnus Dei? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Agnus Dei te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Agnus Dei trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Agnus Dei. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.