Agnus Dei
%
75

Agnus Dei

Nu kijken

Kijk Agnus Dei

Moeite met waar je nou Agnus Dei moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Agnus Dei

Samenvatting

Een Oedipus voor de moderne tijd. Een Servisch dorpje, net voor de verscheurende burgeroorlog. Peter, een dertiger, leidt samen met zijn moeder Maria en haar echtgenoot Stojan een uitzichtloos bestaan in de marge van het etterende conflict. Wanneer de oorlog finaal losbarst, belandt Peter, onder dwang van zijn moeder en omgeving, in een paramilitaire eenheid. Walgend van het zinloze geweld, besluit hij te deserteren en de bergen in te vluchten met Maria, de dochter van een Albanese man die bij een bloedige wraakactie om het leven kwam. Terwijl ze op de hielen worden gezeten door zowel Serviërs als Albanezen, groeien Peter en Maria naar elkaar toe. Wat Peter niet weet is, is dat zijn eigen, onbekende verleden hem op gruwelijke wijze zal achterhalen… Prangende anti-oorlogsfilm die zich ontvouwt als een Grieks drama, gebaseerd op waargebeurde feiten.

Regisseur en acteurs

 • Agim Sopi portait

  Agim Sopi

  Director

 • Dafina Berisha portrait

  Dafina Berisha

  Maria

 • Astrit Alihajdaraj portrait

  Astrit Alihajdaraj

  Peter

 • Zhaklina Oshtir portrait

  Zhaklina Oshtir

  Mother Maria

 • Enver Petrovci portait

  Enver Petrovci

  Comander Vojvodo

Agnus Dei

Op zoek naar Agnus Dei? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Agnus Dei streamen

Het streamen van movies als Agnus Dei heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Agnus Dei waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Agnus Dei dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Agnus Dei downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Agnus Dei te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Agnus Dei torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Agnus Dei trailer

Weet je nog niet zeker of Agnus Dei jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.