Le jeune Ahmed

Le jeune Ahmed

Bekijk de trailer

Kijk Le jeune Ahmed

Moeite met waar je nou Le jeune Ahmed moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 04-07-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

In Le jeune Ahmed, de nieuwe film van de regisseurs Jean-Pierre en Luc Dardenne (Deux jours, Une nuit; Le gamin au velo), worstelt de 13-jarige Ahmed met de idealen van zijn geloof en de verleidingen van het leven. Wanneer Ahmed zich volledig in zijn geloof stort, herkent zijn omgeving de tiener niet meer terug. Zijn leraren maken zich zorgen om zijn extremistische interpretaties van de Koran en thuis zoekt hij ruzie met zijn moeder en zussen. Terwijl Ahmed steeds meer in zijn religie opgaat, kijkt zijn omgeving met lede ogen toe hoe hij steeds verder van hen verwijderd raakt. Na een heftig incident moet Ahmed besluiten hoe ver hij wil gaan.

Regisseur en acteurs

  • Jean-Pierre Dardenne portait

    Jean-Pierre Dardenne

    Director

  • Luc Dardenne portait

    Luc Dardenne

    Director

Trailers

Le jeune Ahmed

Wil je Le jeune Ahmed kijken? De movie van Jean-Pierre Dardenne uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Le jeune Ahmed op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Le jeune Ahmed met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Le jeune Ahmed downloaden

Het downloaden van Le jeune Ahmed is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Le jeune Ahmed ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Le jeune Ahmed streamen

Het streamen van Le jeune Ahmed heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Le jeune Ahmed online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Le jeune Ahmed kijkt. Ideaal!

Le jeune Ahmed torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Le jeune Ahmed. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Le jeune Ahmed trailer

Bekijk eerst even de trailer van Le jeune Ahmed voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.