Ai Weiwei: Never Sorry
%
76

Ai Weiwei: Never Sorry

Nu kijken

Kijk Ai Weiwei: Never Sorry

Moeite met waar je nou Ai Weiwei: Never Sorry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ai Weiwei: Never Sorry

Samenvatting

Ai Weiwei is known for many things – great architecture, subversive in-your-face art, and political activism. He has also called for greater transparency on the part of the Chinese state. Director Alison Klayman chronicles the complexities of Ai’s life for three years, beginning with his rise to public prominence via blog and Twitter after he questioned the deaths of more than 5,000 students in the 2008 Sichuan earthquake. The record continues through his widely publicized arrest in Beijing in April of 2011. As Ai prepares various works of art for major international exhibitions, his activism heats up, and his run-ins with China’s authorities become more and more frequent.

Ai Weiwei: Never Sorry

Zin om Ai Weiwei: Never Sorry lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ai Weiwei: Never Sorry te bekijken voor je op een rijtje.

Ai Weiwei: Never Sorry downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ai Weiwei: Never Sorry downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ai Weiwei: Never Sorry. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ai Weiwei: Never Sorry er ook in SD heel goed uit.

Ai Weiwei: Never Sorry streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ai Weiwei: Never Sorry net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ai Weiwei: Never Sorry hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ai Weiwei: Never Sorry helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ai Weiwei: Never Sorry torrent

Denk je dat je om Ai Weiwei: Never Sorry te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ai Weiwei: Never Sorry trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ai Weiwei: Never Sorry de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.