Ai Weiwei: Never Sorry
%
76

Ai Weiwei: Never Sorry

Nu kijken

Kijk Ai Weiwei: Never Sorry

Moeite met waar je nou Ai Weiwei: Never Sorry moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ai Weiwei: Never Sorry

Samenvatting

Ai Weiwei is known for many things – great architecture, subversive in-your-face art, and political activism. He has also called for greater transparency on the part of the Chinese state. Director Alison Klayman chronicles the complexities of Ai’s life for three years, beginning with his rise to public prominence via blog and Twitter after he questioned the deaths of more than 5,000 students in the 2008 Sichuan earthquake. The record continues through his widely publicized arrest in Beijing in April of 2011. As Ai prepares various works of art for major international exhibitions, his activism heats up, and his run-ins with China’s authorities become more and more frequent.

Ai Weiwei: Never Sorry

Wil je Ai Weiwei: Never Sorry kijken? De movie vanuit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ai Weiwei: Never Sorry op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ai Weiwei: Never Sorry met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ai Weiwei: Never Sorry downloaden

Het downloaden van Ai Weiwei: Never Sorry is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ai Weiwei: Never Sorry ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ai Weiwei: Never Sorry streamen

Het streamen van Ai Weiwei: Never Sorry heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ai Weiwei: Never Sorry online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ai Weiwei: Never Sorry kijkt. Ideaal!

Ai Weiwei: Never Sorry torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ai Weiwei: Never Sorry. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ai Weiwei: Never Sorry trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ai Weiwei: Never Sorry voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.