Ailecek Saskiniz
%
73

Ailecek Saskiniz

Nu kijken

Kijk Ailecek Saskiniz

Moeite met waar je nou Ailecek Saskiniz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ailecek Saskiniz

Samenvatting

Ferhat en Gökhan zijn vanaf hun kindertijd twee onafscheidelijke vrienden. Ferhat wil al sinds zijn jeugd het bedrijf van zijn vader overnemen en het verder uitbreiden. Nadat zijn vader met pensioen gaat wordt Ferhat directeur van het familie bouwbedrijf. Ondanks zijn rijkdom buit hij het personeel uit en bahandeld hun oneerlijk en onmenselijk samen met Gökhan die Directeur Boekhouding is. Ferhat is in een voortdurende strijd verwikkeld met zijn al oude concurrent Efe Sultan om de grootste en machtigste te worden. Een aanbestedingsdag komt dichterbij. De offerte is door Ferhat en Gökhan samengesteld met grote vastberadenheid en onzelfzuchtigheid. Op een avond nadat zij de hele nacht gewerkt hebben, bevinden zij zich in een situatie van diefstal. Politiecommandante Elif kwam om de zaak op te lossen. Ferhat, die diep onder de indruk is van het gedrag en de schoonheid van Elif, probeert vanaf die dag op verschillende manieren met haar in contact te komen. Sneller dan Ferhat had verwacht ontmoeten zij elkaar opnieuw. Doordat zijn paard gestolen is, kruisen hun paden wederom. Doordat Elif de zaak grondig aanpakt, wordt het mysterie van de diefstal opgelost. Onze heldhaftige Ferhat en Gökhan staan grote verrassingen te wachten.

Regisseur en acteurs

 • Selçuk Aydemir portait

  Selçuk Aydemir

  Director

 • Ahmet Kural portait

  Ahmet Kural

  Ferhat

 • Murat Cemcir portait

  Murat Cemcir

  Gökhan

 • Saadet Isil Aksoy portait

  Saadet Isil Aksoy

  Elif

 • Cengiz Bozkurt portait

  Cengiz Bozkurt

  Actor

 • Günay Karacaoğlu portait

  Günay Karacaoğlu

  Actor

 • Çağlar Ertuğrul portait

  Çağlar Ertuğrul

  Actor

 • Bihter Dinçel portait

  Bihter Dinçel

  Actor

 • Güven Murat Akpinar portait

  Güven Murat Akpinar

  Actor

 • Mustafa Alabora portrait

  Mustafa Alabora

  Actor

 • Ayda Aksel portait

  Ayda Aksel

  Actor

 • Serhat Özcan portait

  Serhat Özcan

  Actor

 • Yılmaz Gruda portait

  Yılmaz Gruda

  Actor

Ailecek Saskiniz

Wil je Ailecek Saskiniz kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ailecek Saskiniz streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ailecek Saskiniz niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ailecek Saskiniz zelfs gratis bekijken.

Ailecek Saskiniz downloaden

Wil je Ailecek Saskiniz ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ailecek Saskiniz overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ailecek Saskiniz torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ailecek Saskiniz is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ailecek Saskiniz trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ailecek Saskiniz de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.