Ailecek Saskiniz
%
73

Ailecek Saskiniz

Nu kijken

Kijk Ailecek Saskiniz

Moeite met waar je nou Ailecek Saskiniz moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ailecek Saskiniz

Samenvatting

Ferhat en Gökhan zijn vanaf hun kindertijd twee onafscheidelijke vrienden. Ferhat wil al sinds zijn jeugd het bedrijf van zijn vader overnemen en het verder uitbreiden. Nadat zijn vader met pensioen gaat wordt Ferhat directeur van het familie bouwbedrijf. Ondanks zijn rijkdom buit hij het personeel uit en bahandeld hun oneerlijk en onmenselijk samen met Gökhan die Directeur Boekhouding is. Ferhat is in een voortdurende strijd verwikkeld met zijn al oude concurrent Efe Sultan om de grootste en machtigste te worden. Een aanbestedingsdag komt dichterbij. De offerte is door Ferhat en Gökhan samengesteld met grote vastberadenheid en onzelfzuchtigheid. Op een avond nadat zij de hele nacht gewerkt hebben, bevinden zij zich in een situatie van diefstal. Politiecommandante Elif kwam om de zaak op te lossen. Ferhat, die diep onder de indruk is van het gedrag en de schoonheid van Elif, probeert vanaf die dag op verschillende manieren met haar in contact te komen. Sneller dan Ferhat had verwacht ontmoeten zij elkaar opnieuw. Doordat zijn paard gestolen is, kruisen hun paden wederom. Doordat Elif de zaak grondig aanpakt, wordt het mysterie van de diefstal opgelost. Onze heldhaftige Ferhat en Gökhan staan grote verrassingen te wachten.

Regisseur en acteurs

 • Selçuk Aydemir portait

  Selçuk Aydemir

  Director

 • Ahmet Kural portait

  Ahmet Kural

  Ferhat

 • Murat Cemcir portait

  Murat Cemcir

  Gökhan

 • Saadet Isil Aksoy portait

  Saadet Isil Aksoy

  Elif

 • Cengiz Bozkurt portait

  Cengiz Bozkurt

  Actor

 • Günay Karacaoğlu portait

  Günay Karacaoğlu

  Actor

 • Çağlar Ertuğrul portait

  Çağlar Ertuğrul

  Actor

 • Bihter Dinçel portait

  Bihter Dinçel

  Actor

 • Güven Murat Akpinar portait

  Güven Murat Akpinar

  Actor

 • Mustafa Alabora portrait

  Mustafa Alabora

  Actor

 • Ayda Aksel portait

  Ayda Aksel

  Actor

 • Serhat Özcan portait

  Serhat Özcan

  Actor

 • Yılmaz Gruda portait

  Yılmaz Gruda

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Ailecek Saskiniz

Zin om Ailecek Saskiniz lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ailecek Saskiniz te bekijken voor je op een rijtje.

Ailecek Saskiniz downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ailecek Saskiniz downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ailecek Saskiniz. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ailecek Saskiniz er ook in SD heel goed uit.

Ailecek Saskiniz streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ailecek Saskiniz net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ailecek Saskiniz hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ailecek Saskiniz helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ailecek Saskiniz torrent

Denk je dat je om Ailecek Saskiniz te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ailecek Saskiniz trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ailecek Saskiniz de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.