Ain't Them Bodies Saints
%
64

Ain't Them Bodies Saints

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ain't Them Bodies Saints

Moeite met waar je nou Ain't Them Bodies Saints moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ain't Them Bodies Saints

Samenvatting

Ain't Them Bodies Saints speelt zich af in het Texas van de jaren zeventig. Regisseur David Lowery brengt de oude westerns tot leven. Ain't Them Bodies Saints is een aangrijpend verhaal over liefde en de zoektocht naar vrede, terwijl het verleden je op de hielen zit… Bob Muldoon (Casey Affleck) en Ruth Guthrie (Rooney Mara) zijn een jong gepassioneerd stel die als een soort Bonnie en Clyde door Texas trekken. Bij een vuurgevecht raakt een agent gewond, waar Bob voor op moet draaien. Als het Bob lukt na vier jaar gevangenschap te ontsnappen, start hij de zoektocht naar Ruth en hun dochter die is geboren tijdens zijn hechtenis.

Regisseur en acteurs

 • David Lowery portait

  David Lowery

  Director

 • Rooney Mara portait

  Rooney Mara

  Ruth Guthrie

 • Casey Affleck portait

  Casey Affleck

  Bob Muldoon

 • Ben Foster portait

  Ben Foster

  Patrick Wheeler

 • Keith Carradine portait

  Keith Carradine

  Skerritt

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  Will

 • Nate Parker portait

  Nate Parker

  Sweetie

 • Charles Baker portait

  Charles Baker

  Bear

 • Kentucker Audley portait

  Kentucker Audley

  Freddy

 • Turner Ross portait

  Turner Ross

  T.C.

 • Will Beinbrink portait

  Will Beinbrink

  Lt. Townes

Trailers

Ain't Them Bodies Saints

Benieuwd naar Ain't Them Bodies Saints? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ain't Them Bodies Saints kunt bekijken.

Ain't Them Bodies Saints streamen

Wil je Ain't Them Bodies Saints streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ain't Them Bodies Saints gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ain't Them Bodies Saints downloaden

movies als Ain't Them Bodies Saints kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ain't Them Bodies Saints. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ain't Them Bodies Saints. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ain't Them Bodies Saints torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ain't Them Bodies Saints te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ain't Them Bodies Saints trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ain't Them Bodies Saints je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!