Ain't Them Bodies Saints
%
64

Ain't Them Bodies Saints

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ain't Them Bodies Saints

Moeite met waar je nou Ain't Them Bodies Saints moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ain't Them Bodies Saints

Samenvatting

Ain't Them Bodies Saints speelt zich af in het Texas van de jaren zeventig. Regisseur David Lowery brengt de oude westerns tot leven. Ain't Them Bodies Saints is een aangrijpend verhaal over liefde en de zoektocht naar vrede, terwijl het verleden je op de hielen zit… Bob Muldoon (Casey Affleck) en Ruth Guthrie (Rooney Mara) zijn een jong gepassioneerd stel die als een soort Bonnie en Clyde door Texas trekken. Bij een vuurgevecht raakt een agent gewond, waar Bob voor op moet draaien. Als het Bob lukt na vier jaar gevangenschap te ontsnappen, start hij de zoektocht naar Ruth en hun dochter die is geboren tijdens zijn hechtenis.

Regisseur en acteurs

 • David Lowery portait

  David Lowery

  Director

 • Rooney Mara portait

  Rooney Mara

  Ruth Guthrie

 • Casey Affleck portait

  Casey Affleck

  Bob Muldoon

 • Ben Foster portait

  Ben Foster

  Patrick Wheeler

 • Keith Carradine portait

  Keith Carradine

  Skerritt

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  Will

 • Nate Parker portait

  Nate Parker

  Sweetie

 • Charles Baker portait

  Charles Baker

  Bear

 • Kentucker Audley portait

  Kentucker Audley

  Freddy

 • Turner Ross portrait

  Turner Ross

  T.C.

 • Will Beinbrink portait

  Will Beinbrink

  Lt. Townes

Trailers

Ain't Them Bodies Saints

Zin om Ain't Them Bodies Saints lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ain't Them Bodies Saints te bekijken voor je op een rijtje.

Ain't Them Bodies Saints downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ain't Them Bodies Saints downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ain't Them Bodies Saints. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ain't Them Bodies Saints er ook in SD heel goed uit.

Ain't Them Bodies Saints streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ain't Them Bodies Saints net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ain't Them Bodies Saints hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ain't Them Bodies Saints helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ain't Them Bodies Saints torrent

Denk je dat je om Ain't Them Bodies Saints te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ain't Them Bodies Saints trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ain't Them Bodies Saints de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.