Ain't Them Bodies Saints
%
64

Ain't Them Bodies Saints

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ain't Them Bodies Saints

Moeite met waar je nou Ain't Them Bodies Saints moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ain't Them Bodies Saints

Samenvatting

Ain't Them Bodies Saints speelt zich af in het Texas van de jaren zeventig. Regisseur David Lowery brengt de oude westerns tot leven. Ain't Them Bodies Saints is een aangrijpend verhaal over liefde en de zoektocht naar vrede, terwijl het verleden je op de hielen zit… Bob Muldoon (Casey Affleck) en Ruth Guthrie (Rooney Mara) zijn een jong gepassioneerd stel die als een soort Bonnie en Clyde door Texas trekken. Bij een vuurgevecht raakt een agent gewond, waar Bob voor op moet draaien. Als het Bob lukt na vier jaar gevangenschap te ontsnappen, start hij de zoektocht naar Ruth en hun dochter die is geboren tijdens zijn hechtenis.

Regisseur en acteurs

 • David Lowery portait

  David Lowery

  Director

 • Rooney Mara portait

  Rooney Mara

  Ruth Guthrie

 • Casey Affleck portait

  Casey Affleck

  Bob Muldoon

 • Ben Foster portait

  Ben Foster

  Patrick Wheeler

 • Keith Carradine portait

  Keith Carradine

  Skerritt

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  Will

 • Nate Parker portait

  Nate Parker

  Sweetie

 • Charles Baker portait

  Charles Baker

  Bear

 • Kentucker Audley portait

  Kentucker Audley

  Freddy

 • Turner Ross portrait

  Turner Ross

  T.C.

 • Will Beinbrink portait

  Will Beinbrink

  Lt. Townes

Trailers

Ain't Them Bodies Saints

Wil je Ain't Them Bodies Saints kijken? De movie van David Lowery uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ain't Them Bodies Saints op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ain't Them Bodies Saints met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ain't Them Bodies Saints downloaden

Het downloaden van Ain't Them Bodies Saints is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ain't Them Bodies Saints ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ain't Them Bodies Saints streamen

Het streamen van Ain't Them Bodies Saints heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ain't Them Bodies Saints online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ain't Them Bodies Saints kijkt. Ideaal!

Ain't Them Bodies Saints torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ain't Them Bodies Saints. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ain't Them Bodies Saints trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ain't Them Bodies Saints voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.