Air
%
51

Air

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air

Moeite met waar je nou Air moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air

Samenvatting

Twee eenzame technici die zorgen voor de zuurstoftoevoer in een postapocalyptische cryokamer, draaien langzaam door, waardoor de toekomst van de mensheid in gevaar komt.

Regisseur en acteurs

 • Christian Cantamessa portrait

  Christian Cantamessa

  director

 • Sandrine Holt portrait

  Sandrine Holt

  actor

 • Djimon Hounsou portrait

  Djimon Hounsou

  actor

 • Norman Reedus portrait

  Norman Reedus

  actor

Trailers

Air

Benieuwd naar Air? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Air draait.

Air in de bioscoop

Air draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Air.

Air streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Air te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Air een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Air zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Air torrent

Op zoek naar een torrent van Air? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Air zonder zorgen.

Air downloaden

Als Air binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Air trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Air de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.