Air
%
51

Air

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air

Moeite met waar je nou Air moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air

Samenvatting

Twee eenzame technici die zorgen voor de zuurstoftoevoer in een postapocalyptische cryokamer, draaien langzaam door, waardoor de toekomst van de mensheid in gevaar komt.

Regisseur en acteurs

 • Christian Cantamessa portrait

  Christian Cantamessa

  director

 • Sandrine Holt portrait

  Sandrine Holt

  actor

 • Djimon Hounsou portrait

  Djimon Hounsou

  actor

 • Norman Reedus portrait

  Norman Reedus

  actor

Trailers

Air

Zin om Air lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De sciencefiction movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Air te bekijken voor je op een rijtje.

Air downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Air downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Air. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Air er ook in SD heel goed uit.

Air streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Air net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Air hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Air helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Air torrent

Denk je dat je om Air te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Air trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Air de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.