Air
%
51

Air

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air

Moeite met waar je nou Air moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air

Samenvatting

Twee eenzame technici die zorgen voor de zuurstoftoevoer in een postapocalyptische cryokamer, draaien langzaam door, waardoor de toekomst van de mensheid in gevaar komt.

Regisseur en acteurs

 • Christian Cantamessa portrait

  Christian Cantamessa

  director

 • Sandrine Holt portrait

  Sandrine Holt

  actor

 • Djimon Hounsou portrait

  Djimon Hounsou

  actor

 • Norman Reedus portrait

  Norman Reedus

  actor

Trailers

Air

Air streamen

Air streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Air downloaden

Zin om Air te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Air te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Air torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Air makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Air trailer

Wil je er zeker van zijn dat Air jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.