Air Bud: World Pup
%
47

Air Bud: World Pup

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air Bud: World Pup

Moeite met waar je nou Air Bud: World Pup moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air Bud: World Pup

Samenvatting

Buddy, de sportiefste hond ter wereld, verovert het voetbalveld. Samen met zijn baasje Josh wordt hij de nieuwe ster van het veld. Wanneer Buddy tijdens de training de Golden Retriever Molly langs de grasmat ziet, wordt hij smoorverliefd en ze krijgen samen een nest schattige puppy's. Ook Josh heeft vlinders in de buik en probeert teamgenote Emma te versieren. Josh, Emma en Buddy halen het onderste uit de kan om het kampioenschap te winnen, maar de hondendief Snively ligt op de loer...

Regisseur en acteurs

 • Bill Bannerman portrait

  Bill Bannerman

  director

 • Tisha Venturini portrait

  Tisha Venturini

  actor

 • Briana Scurry portrait

  Briana Scurry

  actor

 • Brandi Chastain portrait

  Brandi Chastain

  actor

 • Dale Midkiff portrait

  Dale Midkiff

  actor

 • Don McMillan portrait

  Don McMillan

  actor

 • Duncan Regehr portrait

  Duncan Regehr

  actor

 • Miguel Sandoval portrait

  Miguel Sandoval

  actor

 • Martin Ferrero portrait

  Martin Ferrero

  actor

 • Brittany Paige Bouck portrait

  Brittany Paige Bouck

  actor

 • Caitlin Wachs portrait

  Caitlin Wachs

  actor

 • Kevin Zegers portrait

  Kevin Zegers

  actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Air Bud: World Pup

Wil je Air Bud: World Pup kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2001 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Air Bud: World Pup streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Air Bud: World Pup niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Air Bud: World Pup zelfs gratis bekijken.

Air Bud: World Pup downloaden

Wil je Air Bud: World Pup ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Air Bud: World Pup overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Air Bud: World Pup torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Air Bud: World Pup is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Air Bud: World Pup trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Air Bud: World Pup de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.