Air Bud: World Pup
%
47

Air Bud: World Pup

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air Bud: World Pup

Moeite met waar je nou Air Bud: World Pup moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air Bud: World Pup

Samenvatting

Buddy, de sportiefste hond ter wereld, verovert het voetbalveld. Samen met zijn baasje Josh wordt hij de nieuwe ster van het veld. Wanneer Buddy tijdens de training de Golden Retriever Molly langs de grasmat ziet, wordt hij smoorverliefd en ze krijgen samen een nest schattige puppy's. Ook Josh heeft vlinders in de buik en probeert teamgenote Emma te versieren. Josh, Emma en Buddy halen het onderste uit de kan om het kampioenschap te winnen, maar de hondendief Snively ligt op de loer...

Regisseur en acteurs

 • Bill Bannerman portrait

  Bill Bannerman

  director

 • Tisha Venturini portrait

  Tisha Venturini

  actor

 • Briana Scurry portrait

  Briana Scurry

  actor

 • Brandi Chastain portrait

  Brandi Chastain

  actor

 • Dale Midkiff portrait

  Dale Midkiff

  actor

 • Don McMillan portrait

  Don McMillan

  actor

 • Duncan Regehr portrait

  Duncan Regehr

  actor

 • Miguel Sandoval portrait

  Miguel Sandoval

  actor

 • Martin Ferrero portrait

  Martin Ferrero

  actor

 • Brittany Paige Bouck portrait

  Brittany Paige Bouck

  actor

 • Caitlin Wachs portrait

  Caitlin Wachs

  actor

 • Kevin Zegers portrait

  Kevin Zegers

  actor

Trailers

Air Bud: World Pup

Benieuwd naar Air Bud: World Pup? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Air Bud: World Pup kunt bekijken.

Air Bud: World Pup streamen

Wil je Air Bud: World Pup streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Air Bud: World Pup gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Air Bud: World Pup downloaden

movies als Air Bud: World Pup kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Air Bud: World Pup. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Air Bud: World Pup. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Air Bud: World Pup torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Air Bud: World Pup te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Air Bud: World Pup trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Air Bud: World Pup je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!