Air Bud: World Pup
%
47

Air Bud: World Pup

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air Bud: World Pup

Moeite met waar je nou Air Bud: World Pup moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air Bud: World Pup

Samenvatting

Buddy, de sportiefste hond ter wereld, verovert het voetbalveld. Samen met zijn baasje Josh wordt hij de nieuwe ster van het veld. Wanneer Buddy tijdens de training de Golden Retriever Molly langs de grasmat ziet, wordt hij smoorverliefd en ze krijgen samen een nest schattige puppy's. Ook Josh heeft vlinders in de buik en probeert teamgenote Emma te versieren. Josh, Emma en Buddy halen het onderste uit de kan om het kampioenschap te winnen, maar de hondendief Snively ligt op de loer...

Regisseur en acteurs

 • Bill Bannerman portrait

  Bill Bannerman

  director

 • Tisha Venturini portrait

  Tisha Venturini

  actor

 • Briana Scurry portrait

  Briana Scurry

  actor

 • Brandi Chastain portrait

  Brandi Chastain

  actor

 • Dale Midkiff portrait

  Dale Midkiff

  actor

 • Don McMillan portrait

  Don McMillan

  actor

 • Duncan Regehr portrait

  Duncan Regehr

  actor

 • Miguel Sandoval portrait

  Miguel Sandoval

  actor

 • Martin Ferrero portrait

  Martin Ferrero

  actor

 • Brittany Paige Bouck portrait

  Brittany Paige Bouck

  actor

 • Caitlin Wachs portrait

  Caitlin Wachs

  actor

 • Kevin Zegers portrait

  Kevin Zegers

  actor

Trailers

Air Bud: World Pup

Veel gehoord over Air Bud: World Pup en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Air Bud: World Pup heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Air Bud: World Pup streamen

Wil je Air Bud: World Pup, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Air Bud: World Pup zelfs gratis kijken.

Air Bud: World Pup downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Air Bud: World Pup ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Air Bud: World Pup er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Air Bud: World Pup torrent

Op zoek naar een torrent van Air Bud: World Pup? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Air Bud: World Pup te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Air Bud: World Pup trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Air Bud: World Pup. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.