Air Bud: World Pup
%
47

Air Bud: World Pup

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air Bud: World Pup

Moeite met waar je nou Air Bud: World Pup moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air Bud: World Pup

Samenvatting

Buddy, de sportiefste hond ter wereld, verovert het voetbalveld. Samen met zijn baasje Josh wordt hij de nieuwe ster van het veld. Wanneer Buddy tijdens de training de Golden Retriever Molly langs de grasmat ziet, wordt hij smoorverliefd en ze krijgen samen een nest schattige puppy's. Ook Josh heeft vlinders in de buik en probeert teamgenote Emma te versieren. Josh, Emma en Buddy halen het onderste uit de kan om het kampioenschap te winnen, maar de hondendief Snively ligt op de loer...

Regisseur en acteurs

 • Bill Bannerman portrait

  Bill Bannerman

  director

 • Tisha Venturini portrait

  Tisha Venturini

  actor

 • Briana Scurry portrait

  Briana Scurry

  actor

 • Brandi Chastain portrait

  Brandi Chastain

  actor

 • Dale Midkiff portrait

  Dale Midkiff

  actor

 • Don McMillan portrait

  Don McMillan

  actor

 • Duncan Regehr portrait

  Duncan Regehr

  actor

 • Miguel Sandoval portrait

  Miguel Sandoval

  actor

 • Martin Ferrero portrait

  Martin Ferrero

  actor

 • Brittany Paige Bouck portrait

  Brittany Paige Bouck

  actor

 • Caitlin Wachs portrait

  Caitlin Wachs

  actor

 • Kevin Zegers portrait

  Kevin Zegers

  actor

Trailers

Air Bud: World Pup

Op zoek naar Air Bud: World Pup? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Air Bud: World Pup streamen

Het streamen van movies als Air Bud: World Pup heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Air Bud: World Pup waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Air Bud: World Pup dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Air Bud: World Pup downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Air Bud: World Pup te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Air Bud: World Pup torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Air Bud: World Pup trailer

Weet je nog niet zeker of Air Bud: World Pup jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.