Air Bud: Seventh Inning Fetch
%
46

Air Bud: Seventh Inning Fetch

Nu kijken

Kijk Air Bud: Seventh Inning Fetch

Moeite met waar je nou Air Bud: Seventh Inning Fetch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air Bud: Seventh Inning Fetch

Samenvatting

Jos gaat studeren en laat zijn hond Buddy achter bij zijn zus Andrea, die samen met haar vriendin Tammy in het honkbalteam op school speelt. Vlak voor een belangrijke wedstrijd raakt een speelster geblesseerd, en valt Buddy in. Als de professor en zijn assistent alle puppies van de retrievers in de regio stelen, komt Buddy in actie.

Regisseur en acteurs

 • Robert Vince portrait

  Robert Vince

  director

 • Kevin Zegers portrait

  Kevin Zegers

  actor

 • Richard Karn portrait

  Richard Karn

  actor

 • Jay Brazeau portrait

  Jay Brazeau

  actor

 • Frank C. Turner portrait

  Frank C. Turner

  actor

 • Patrick Cranshaw portrait

  Patrick Cranshaw

  actor

 • Molly Hagan portrait

  Molly Hagan

  actor

 • Cynthia Stevenson portrait

  Cynthia Stevenson

  actor

 • Caitlin Wachs portrait

  Caitlin Wachs

  actor

Air Bud: Seventh Inning Fetch

Air Bud: Seventh Inning Fetch streamen

Air Bud: Seventh Inning Fetch streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Air Bud: Seventh Inning Fetch downloaden

Zin om Air Bud: Seventh Inning Fetch te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Air Bud: Seventh Inning Fetch te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Air Bud: Seventh Inning Fetch torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Air Bud: Seventh Inning Fetch makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Air Bud: Seventh Inning Fetch trailer

Wil je er zeker van zijn dat Air Bud: Seventh Inning Fetch jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.