Air Buddies
%
49

Air Buddies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air Buddies

Moeite met waar je nou Air Buddies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air Buddies

Samenvatting

Air Buddies volgt de avonturen van vijf schattige puppies: Modder (de viespeuk), Bink (de hip-hop pup), Bolle (de lekkerbek), Buddha (de zen pup) en Roos (de dappere). De buddies groeien snel op en het duurt niet lang meer voordat het tijd is dat ze naar hun nieuwe families gaan. Vastbesloten om bij elkaar te blijven, bedenken de buddies het slinkse plan om weg te lopen voordat ze uit elkaar worden gehaald. Terwijl de buddies proberen weg te lopen, worden ze gevangen en als aas gebruikt zodat hun beroemde ouders Buddy en Molly worden 'gedognapt'. Voordat ze het weten hebben ze geen andere keuze dan op een gevaarlijke reddingsmissie te gaan om hun vader en moeder te redden. Het wordt het avontuur van hun leven en de buddies leren enkele belangrijke levenslessen en krijgen zelfs hulp van onverwachte vrienden. De haren vliegen in het rond in dit verhaal over teamwork, avontuur en de ware betekenis van familie. Bovendien ontdek je zelfs het geheim van de buddies - ze kunnen praten!

Regisseur en acteurs

 • Robert Vince portrait

  Robert Vince

  director

 • Cynthia Stevenson portrait

  Cynthia Stevenson

  actor

 • Richard Karn portrait

  Richard Karn

  actor

 • Trevor Wright portrait

  Trevor Wright

  actor

 • Paul Rae portrait

  Paul Rae

  actor

 • Jane Carr portrait

  Jane Carr

  actor

 • Slade Pearce portrait

  Slade Pearce

  actor

 • Holmes Osborne portrait

  Holmes Osborne

  actor

 • Patrick Cranshaw portrait

  Patrick Cranshaw

  actor

Trailers

Air Buddies

Veel gehoord over Air Buddies en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Air Buddies heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Air Buddies streamen

Wil je Air Buddies, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Air Buddies zelfs gratis kijken.

Air Buddies downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Air Buddies ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Air Buddies er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Air Buddies torrent

Op zoek naar een torrent van Air Buddies? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Air Buddies te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Air Buddies trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Air Buddies. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.