Air Buddies
%
49

Air Buddies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air Buddies

Moeite met waar je nou Air Buddies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air Buddies

Samenvatting

Jeugdfilm over de avonturen van vijf schattige puppies: Modder (de viespeuk), Bink (de hiphop-pup), Bolle (de lekkerbek), Buddha (de zenpup) en Roos (de dappere).

Regisseur en acteurs

 • Robert Vince portrait

  Robert Vince

  director

 • Cynthia Stevenson portrait

  Cynthia Stevenson

  actor

 • Richard Karn portrait

  Richard Karn

  actor

 • Trevor Wright portrait

  Trevor Wright

  actor

 • Paul Rae portrait

  Paul Rae

  actor

 • Jane Carr portrait

  Jane Carr

  actor

 • Slade Pearce portrait

  Slade Pearce

  actor

 • Holmes Osborne portrait

  Holmes Osborne

  actor

 • Patrick Cranshaw portrait

  Patrick Cranshaw

  actor

Trailers

Air Buddies

Op zoek naar Air Buddies? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Air Buddies streamen

Het streamen van movies als Air Buddies heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Air Buddies waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Air Buddies dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Air Buddies downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Air Buddies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Air Buddies torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Air Buddies trailer

Weet je nog niet zeker of Air Buddies jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.