Air Buddies
%
49

Air Buddies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air Buddies

Moeite met waar je nou Air Buddies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air Buddies

Samenvatting

Jeugdfilm over de avonturen van vijf schattige puppies: Modder (de viespeuk), Bink (de hiphop-pup), Bolle (de lekkerbek), Buddha (de zenpup) en Roos (de dappere).

Regisseur en acteurs

 • Robert Vince portrait

  Robert Vince

  director

 • Cynthia Stevenson portrait

  Cynthia Stevenson

  actor

 • Richard Karn portrait

  Richard Karn

  actor

 • Trevor Wright portrait

  Trevor Wright

  actor

 • Paul Rae portrait

  Paul Rae

  actor

 • Jane Carr portrait

  Jane Carr

  actor

 • Slade Pearce portrait

  Slade Pearce

  actor

 • Holmes Osborne portrait

  Holmes Osborne

  actor

 • Patrick Cranshaw portrait

  Patrick Cranshaw

  actor

Trailers

Air Buddies

Wil je Air Buddies kijken? De movie vanuit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Air Buddies op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Air Buddies met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Air Buddies downloaden

Het downloaden van Air Buddies is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Air Buddies ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Air Buddies streamen

Het streamen van Air Buddies heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Air Buddies online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Air Buddies kijkt. Ideaal!

Air Buddies torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Air Buddies. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Air Buddies trailer

Bekijk eerst even de trailer van Air Buddies voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.