Air Buddies
%
49

Air Buddies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Air Buddies

Moeite met waar je nou Air Buddies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Air Buddies

Samenvatting

Air Buddies volgt de avonturen van vijf schattige puppies: Modder (de viespeuk), Bink (de hip-hop pup), Bolle (de lekkerbek), Buddha (de zen pup) en Roos (de dappere). De buddies groeien snel op en het duurt niet lang meer voordat het tijd is dat ze naar hun nieuwe families gaan. Vastbesloten om bij elkaar te blijven, bedenken de buddies het slinkse plan om weg te lopen voordat ze uit elkaar worden gehaald. Terwijl de buddies proberen weg te lopen, worden ze gevangen en als aas gebruikt zodat hun beroemde ouders Buddy en Molly worden 'gedognapt'. Voordat ze het weten hebben ze geen andere keuze dan op een gevaarlijke reddingsmissie te gaan om hun vader en moeder te redden. Het wordt het avontuur van hun leven en de buddies leren enkele belangrijke levenslessen en krijgen zelfs hulp van onverwachte vrienden. De haren vliegen in het rond in dit verhaal over teamwork, avontuur en de ware betekenis van familie. Bovendien ontdek je zelfs het geheim van de buddies - ze kunnen praten!

Regisseur en acteurs

 • Robert Vince portrait

  Robert Vince

  director

 • Cynthia Stevenson portrait

  Cynthia Stevenson

  actor

 • Richard Karn portrait

  Richard Karn

  actor

 • Trevor Wright portrait

  Trevor Wright

  actor

 • Paul Rae portrait

  Paul Rae

  actor

 • Jane Carr portrait

  Jane Carr

  actor

 • Slade Pearce portrait

  Slade Pearce

  actor

 • Holmes Osborne portrait

  Holmes Osborne

  actor

 • Patrick Cranshaw portrait

  Patrick Cranshaw

  actor

Trailers

Air Buddies

Zin om Air Buddies lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Air Buddies te bekijken voor je op een rijtje.

Air Buddies downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Air Buddies downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Air Buddies. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Air Buddies er ook in SD heel goed uit.

Air Buddies streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Air Buddies net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Air Buddies hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Air Buddies helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Air Buddies torrent

Denk je dat je om Air Buddies te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Air Buddies trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Air Buddies de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.