Air Doll
%
69

Air Doll

Kijk Air Doll

Moeite met waar je nou Air Doll moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hideo, een norse ober, leeft samen met zijn opblaaspop Nozomi. Hij eet, praat en vrijt iedere dag met haar, tot zij op een goede dag een menselijk hart ontwikkelt en tot leven komt. Met kinderlijke nieuwsgierigheid gaat ze op onderzoek uit in een achterbuurt van Tokyo. Zo vindt ze een baantje in een videotheek en wordt ze verliefd op een collega. Met Air Doll vertelt regisseur Kore-eda Hirokazu (Still Walking, 2008) een modern sprookje over eenzaamheid, vervreemding en de leegte van het stedelijke leven.

Regisseur en acteurs

 • Hirokazu Koreeda portait

  Hirokazu Koreeda

  Director

 • Bae Doona portait

  Bae Doona

  Nozomi

 • Arata Iura portait

  Arata Iura

  Junichi

 • Joe Odagiri portait

  Joe Odagiri

  Sonoda (the doll maker)

 • Mari Hoshino portait

  Mari Hoshino

  Apple Woman

 • Itsuji Itao portait

  Itsuji Itao

  Hideo

Air Doll

Benieuwd naar Air Doll? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Air Doll kunt bekijken.

Air Doll streamen

Wil je Air Doll streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Air Doll gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Air Doll downloaden

movies als Air Doll kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Air Doll. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Air Doll. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Air Doll torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Air Doll te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Air Doll trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Air Doll je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!