Air Doll
%
69

Air Doll

Kijk Air Doll

Moeite met waar je nou Air Doll moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hideo, een norse ober, leeft samen met zijn opblaaspop Nozomi. Hij eet, praat en vrijt iedere dag met haar, tot zij op een goede dag een menselijk hart ontwikkelt en tot leven komt. Met kinderlijke nieuwsgierigheid gaat ze op onderzoek uit in een achterbuurt van Tokyo. Zo vindt ze een baantje in een videotheek en wordt ze verliefd op een collega. Met Air Doll vertelt regisseur Kore-eda Hirokazu (Still Walking, 2008) een modern sprookje over eenzaamheid, vervreemding en de leegte van het stedelijke leven.

Regisseur en acteurs

 • Hirokazu Koreeda portait

  Hirokazu Koreeda

  Director

 • Bae Doona portait

  Bae Doona

  Nozomi

 • Arata Iura portait

  Arata Iura

  Junichi

 • Joe Odagiri portait

  Joe Odagiri

  Sonoda (the doll maker)

 • Mari Hoshino portait

  Mari Hoshino

  Apple Woman

 • Itsuji Itao portait

  Itsuji Itao

  Hideo

Air Doll

Air Doll streamen

Air Doll streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Air Doll downloaden

Zin om Air Doll te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Air Doll te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Air Doll torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Air Doll makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Air Doll trailer

Wil je er zeker van zijn dat Air Doll jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.