Air Doll
%
69

Air Doll

Kijk Air Doll

Moeite met waar je nou Air Doll moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hideo, een norse ober, leeft samen met zijn opblaaspop Nozomi. Hij eet, praat en vrijt iedere dag met haar, tot zij op een goede dag een menselijk hart ontwikkelt en tot leven komt. Met kinderlijke nieuwsgierigheid gaat ze op onderzoek uit in een achterbuurt van Tokyo. Zo vindt ze een baantje in een videotheek en wordt ze verliefd op een collega. Met Air Doll vertelt regisseur Kore-eda Hirokazu (Still Walking, 2008) een modern sprookje over eenzaamheid, vervreemding en de leegte van het stedelijke leven.

Regisseur en acteurs

 • Hirokazu Koreeda portait

  Hirokazu Koreeda

  Director

 • Bae Doona portait

  Bae Doona

  Nozomi

 • Arata Iura portait

  Arata Iura

  Junichi

 • Joe Odagiri portait

  Joe Odagiri

  Sonoda (the doll maker)

 • Mari Hoshino portait

  Mari Hoshino

  Apple Woman

 • Itsuji Itao portait

  Itsuji Itao

  Hideo

Air Doll

Wil je Air Doll kijken? De movie van Hirokazu Koreeda uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Air Doll op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Air Doll met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Air Doll downloaden

Het downloaden van Air Doll is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Air Doll ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Air Doll streamen

Het streamen van Air Doll heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Air Doll online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Air Doll kijkt. Ideaal!

Air Doll torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Air Doll. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Air Doll trailer

Bekijk eerst even de trailer van Air Doll voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.