Air Doll
%
69

Air Doll

Kijk Air Doll

Moeite met waar je nou Air Doll moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hideo, een norse ober, leeft samen met zijn opblaaspop Nozomi. Hij eet, praat en vrijt iedere dag met haar, tot zij op een goede dag een menselijk hart ontwikkelt en tot leven komt. Met kinderlijke nieuwsgierigheid gaat ze op onderzoek uit in een achterbuurt van Tokyo. Zo vindt ze een baantje in een videotheek en wordt ze verliefd op een collega. Met Air Doll vertelt regisseur Kore-eda Hirokazu (Still Walking, 2008) een modern sprookje over eenzaamheid, vervreemding en de leegte van het stedelijke leven.

Regisseur en acteurs

 • Hirokazu Koreeda portait

  Hirokazu Koreeda

  Director

 • Bae Doona portait

  Bae Doona

  Nozomi

 • Arata Iura portait

  Arata Iura

  Junichi

 • Joe Odagiri portait

  Joe Odagiri

  Sonoda (the doll maker)

 • Mari Hoshino portait

  Mari Hoshino

  Apple Woman

 • Itsuji Itao portait

  Itsuji Itao

  Hideo

Air Doll

Veel gehoord over Air Doll en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Air Doll heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Air Doll streamen

Wil je Air Doll, de movie met Bae Doona, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Air Doll zelfs gratis kijken.

Air Doll downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Air Doll ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Air Doll er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Air Doll torrent

Op zoek naar een torrent van Air Doll? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Air Doll te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Air Doll trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Air Doll. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.