Air Doll
%
69

Air Doll

Kijk Air Doll

Moeite met waar je nou Air Doll moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hideo, een norse ober, leeft samen met zijn opblaaspop Nozomi. Hij eet, praat en vrijt iedere dag met haar, tot zij op een goede dag een menselijk hart ontwikkelt en tot leven komt. Met kinderlijke nieuwsgierigheid gaat ze op onderzoek uit in een achterbuurt van Tokyo. Zo vindt ze een baantje in een videotheek en wordt ze verliefd op een collega. Met Air Doll vertelt regisseur Kore-eda Hirokazu (Still Walking, 2008) een modern sprookje over eenzaamheid, vervreemding en de leegte van het stedelijke leven.

Regisseur en acteurs

 • Hirokazu Koreeda portait

  Hirokazu Koreeda

  Director

 • Bae Doona portait

  Bae Doona

  Nozomi

 • Arata Iura portait

  Arata Iura

  Junichi

 • Joe Odagiri portait

  Joe Odagiri

  Sonoda (the doll maker)

 • Mari Hoshino portait

  Mari Hoshino

  Apple Woman

 • Itsuji Itao portait

  Itsuji Itao

  Hideo

Air Doll

Op zoek naar Air Doll? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Air Doll streamen

Het streamen van movies als Air Doll heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Air Doll waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Air Doll dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Air Doll downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Air Doll te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Air Doll torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Air Doll trailer

Weet je nog niet zeker of Air Doll jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.