Aiyyaa
%
43

Aiyyaa

Nu kijken

Kijk Aiyyaa

Moeite met waar je nou Aiyyaa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aiyyaa

Samenvatting

Young girl Meenakshi lives with her eccentric family next to a smelly rubbish dump, lost in her dream-like Bollywood fantasy world.

Regisseur en acteurs

 • Sachin Kundalkar portrait

  Sachin Kundalkar

  Director

 • Rani Mukerji portait

  Rani Mukerji

  Meenakshi

 • Prithviraj Sukumaran portait

  Prithviraj Sukumaran

  Surya

 • Nirmiti Sawant portrait

  Nirmiti Sawant

  Aai

 • Satish Alekar portrait

  Satish Alekar

  Meenakshi's father

 • Anita Date portrait

  Anita Date

  Mynah

 • Amey Wagh portrait

  Amey Wagh

  Nanu

Aiyyaa

Op zoek naar Aiyyaa? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Aiyyaa streamen

Het streamen van movies als Aiyyaa heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Aiyyaa waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Aiyyaa dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Aiyyaa downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Aiyyaa te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Aiyyaa torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Aiyyaa trailer

Weet je nog niet zeker of Aiyyaa jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.