Aiyyaa
%
43

Aiyyaa

Nu kijken

Kijk Aiyyaa

Moeite met waar je nou Aiyyaa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aiyyaa

Samenvatting

Young girl Meenakshi lives with her eccentric family next to a smelly rubbish dump, lost in her dream-like Bollywood fantasy world.

Regisseur en acteurs

 • Sachin Kundalkar portrait

  Sachin Kundalkar

  Director

 • Rani Mukerji portait

  Rani Mukerji

  Meenakshi

 • Prithviraj Sukumaran portait

  Prithviraj Sukumaran

  Surya

 • Nirmiti Sawant portrait

  Nirmiti Sawant

  Aai

 • Satish Alekar portrait

  Satish Alekar

  Meenakshi's father

 • Anita Date portrait

  Anita Date

  Mynah

 • Amey Wagh portrait

  Amey Wagh

  Nanu

Aiyyaa

Wil je Aiyyaa kijken? De movie van Sachin Kundalkar uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Aiyyaa op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Aiyyaa met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Aiyyaa downloaden

Het downloaden van Aiyyaa is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Aiyyaa ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Aiyyaa streamen

Het streamen van Aiyyaa heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Aiyyaa online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Aiyyaa kijkt. Ideaal!

Aiyyaa torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Aiyyaa. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Aiyyaa trailer

Bekijk eerst even de trailer van Aiyyaa voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.