Aiyyaa
%
43

Aiyyaa

Nu kijken

Kijk Aiyyaa

Moeite met waar je nou Aiyyaa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aiyyaa

Samenvatting

Young girl Meenakshi lives with her eccentric family next to a smelly rubbish dump, lost in her dream-like Bollywood fantasy world.

Regisseur en acteurs

 • Sachin Kundalkar portrait

  Sachin Kundalkar

  Director

 • Rani Mukerji portait

  Rani Mukerji

  Meenakshi

 • Prithviraj Sukumaran portait

  Prithviraj Sukumaran

  Surya

 • Nirmiti Sawant portrait

  Nirmiti Sawant

  Aai

 • Satish Alekar portrait

  Satish Alekar

  Meenakshi's father

 • Anita Date portrait

  Anita Date

  Mynah

 • Amey Wagh portrait

  Amey Wagh

  Nanu

Aiyyaa

Zin om Aiyyaa lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aiyyaa te bekijken voor je op een rijtje.

Aiyyaa downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aiyyaa downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aiyyaa. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aiyyaa er ook in SD heel goed uit.

Aiyyaa streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aiyyaa net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aiyyaa hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aiyyaa helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aiyyaa torrent

Denk je dat je om Aiyyaa te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aiyyaa trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aiyyaa de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.