Aiyyaa
%
43

Aiyyaa

Nu kijken

Kijk Aiyyaa

Moeite met waar je nou Aiyyaa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aiyyaa

Samenvatting

Young girl Meenakshi lives with her eccentric family next to a smelly rubbish dump, lost in her dream-like Bollywood fantasy world.

Regisseur en acteurs

 • Sachin Kundalkar portrait

  Sachin Kundalkar

  Director

 • Rani Mukerji portait

  Rani Mukerji

  Meenakshi

 • Prithviraj Sukumaran portait

  Prithviraj Sukumaran

  Surya

 • Nirmiti Sawant portrait

  Nirmiti Sawant

  Aai

 • Satish Alekar portrait

  Satish Alekar

  Meenakshi's father

 • Anita Date portrait

  Anita Date

  Mynah

 • Amey Wagh portrait

  Amey Wagh

  Nanu

Aiyyaa

Wil je Aiyyaa kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Aiyyaa streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Aiyyaa niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Aiyyaa zelfs gratis bekijken.

Aiyyaa downloaden

Wil je Aiyyaa ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Aiyyaa overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Aiyyaa torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Aiyyaa is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Aiyyaa trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Aiyyaa de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.