Aiyyaa
%
43

Aiyyaa

Nu kijken

Kijk Aiyyaa

Moeite met waar je nou Aiyyaa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aiyyaa

Samenvatting

Young girl Meenakshi lives with her eccentric family next to a smelly rubbish dump, lost in her dream-like Bollywood fantasy world.

Regisseur en acteurs

 • Sachin Kundalkar portrait

  Sachin Kundalkar

  Director

 • Rani Mukerji portait

  Rani Mukerji

  Meenakshi

 • Prithviraj Sukumaran portait

  Prithviraj Sukumaran

  Surya

 • Nirmiti Sawant portrait

  Nirmiti Sawant

  Aai

 • Satish Alekar portrait

  Satish Alekar

  Meenakshi's father

 • Anita Date portrait

  Anita Date

  Mynah

 • Amey Wagh portrait

  Amey Wagh

  Nanu

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Aiyyaa

Veel gehoord over Aiyyaa en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Aiyyaa heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Aiyyaa streamen

Wil je Aiyyaa, de movie met Rani Mukerji, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Aiyyaa zelfs gratis kijken.

Aiyyaa downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Aiyyaa ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Aiyyaa er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Aiyyaa torrent

Op zoek naar een torrent van Aiyyaa? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Aiyyaa te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Aiyyaa trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Aiyyaa. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.