Ajab Prem Ki Ghazab Kahani
%
63

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani

Kijk Ajab Prem Ki Ghazab Kahani

Moeite met waar je nou Ajab Prem Ki Ghazab Kahani moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A young man's obsession with making others happy drives him to help the girl he loves marry someone else, then try to win her heart.

Regisseur en acteurs

 • Rajkumar Santoshi portait

  Rajkumar Santoshi

  Director

 • Ranbir Kapoor portait

  Ranbir Kapoor

  Prem

 • Katrina Kaif portait

  Katrina Kaif

  Jenny

 • Upen Patel portait

  Upen Patel

  Rahul

 • Darshan Jariwala portait

  Darshan Jariwala

  Shankar

 • Salman Khan portait

  Salman Khan

  Special Appearance

 • Govind Namdeo portait

  Govind Namdeo

  Pitambar

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani streamen

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani downloaden

Zin om Ajab Prem Ki Ghazab Kahani te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ajab Prem Ki Ghazab Kahani te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ajab Prem Ki Ghazab Kahani makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ajab Prem Ki Ghazab Kahani jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.