Ajji
%
66

Ajji

Nu kijken

Kijk Ajji

Moeite met waar je nou Ajji moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ajji

Samenvatting

When her small granddaughter is sexually assaulted by a powerful man and no justice is served, a poor, frail old woman plots her violent revenge.

Regisseur en acteurs

 • Devashish Makhija portrait

  Devashish Makhija

  Director

 • Sushama Deshpande portrait

  Sushama Deshpande

  Ajji

 • Sharvani Suryavanshi portrait

  Sharvani Suryavanshi

  Manda

 • Smita Tambe portait

  Smita Tambe

  Vibha

 • Abhishek Banerjee portrait

  Abhishek Banerjee

  Vilasrao Dhavle

 • Sadiya Siddiqui portait

  Sadiya Siddiqui

  Leela

 • Sudhir Pandey portait

  Sudhir Pandey

  Sharafat

 • Vikas Kumar portrait

  Vikas Kumar

  Dastur

Ajji

Veel gehoord over Ajji en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ajji heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ajji streamen

Wil je Ajji, de movie met Sushama Deshpande, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ajji zelfs gratis kijken.

Ajji downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ajji ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ajji er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ajji torrent

Op zoek naar een torrent van Ajji? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ajji te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ajji trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ajji. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.