Ajji
%
66

Ajji

Nu kijken

Kijk Ajji

Moeite met waar je nou Ajji moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ajji

Samenvatting

When her small granddaughter is sexually assaulted by a powerful man and no justice is served, a poor, frail old woman plots her violent revenge.

Regisseur en acteurs

 • Devashish Makhija portrait

  Devashish Makhija

  Director

 • Sushama Deshpande portrait

  Sushama Deshpande

  Ajji

 • Sharvani Suryavanshi portrait

  Sharvani Suryavanshi

  Manda

 • Smita Tambe portait

  Smita Tambe

  Vibha

 • Abhishek Banerjee portrait

  Abhishek Banerjee

  Vilasrao Dhavle

 • Sadiya Siddiqui portait

  Sadiya Siddiqui

  Leela

 • Sudhir Pandey portait

  Sudhir Pandey

  Sharafat

 • Vikas Kumar portrait

  Vikas Kumar

  Dastur

Ajji

Wil je Ajji kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ajji streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ajji niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ajji zelfs gratis bekijken.

Ajji downloaden

Wil je Ajji ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ajji overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ajji torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ajji is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ajji trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ajji de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.