Ajji
%
66

Ajji

Nu kijken

Kijk Ajji

Moeite met waar je nou Ajji moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ajji

Samenvatting

When her small granddaughter is sexually assaulted by a powerful man and no justice is served, a poor, frail old woman plots her violent revenge.

Regisseur en acteurs

 • Devashish Makhija portrait

  Devashish Makhija

  Director

 • Sushama Deshpande portrait

  Sushama Deshpande

  Ajji

 • Sharvani Suryavanshi portrait

  Sharvani Suryavanshi

  Manda

 • Smita Tambe portait

  Smita Tambe

  Vibha

 • Abhishek Banerjee portrait

  Abhishek Banerjee

  Vilasrao Dhavle

 • Sadiya Siddiqui portait

  Sadiya Siddiqui

  Leela

 • Sudhir Pandey portait

  Sudhir Pandey

  Sharafat

 • Vikas Kumar portrait

  Vikas Kumar

  Dastur

Ajji

Benieuwd naar Ajji? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ajji kunt bekijken.

Ajji streamen

Wil je Ajji streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ajji gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ajji downloaden

movies als Ajji kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ajji. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ajji. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ajji torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ajji te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ajji trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ajji je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!