Ajji
%
66

Ajji

Nu kijken

Kijk Ajji

Moeite met waar je nou Ajji moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ajji

Samenvatting

When her small granddaughter is sexually assaulted by a powerful man and no justice is served, a poor, frail old woman plots her violent revenge.

Regisseur en acteurs

 • Devashish Makhija portrait

  Devashish Makhija

  Director

 • Sushama Deshpande portrait

  Sushama Deshpande

  Ajji

 • Sharvani Suryavanshi portrait

  Sharvani Suryavanshi

  Manda

 • Smita Tambe portait

  Smita Tambe

  Vibha

 • Abhishek Banerjee portrait

  Abhishek Banerjee

  Vilasrao Dhavle

 • Sadiya Siddiqui portait

  Sadiya Siddiqui

  Leela

 • Sudhir Pandey portait

  Sudhir Pandey

  Sharafat

 • Vikas Kumar portrait

  Vikas Kumar

  Dastur

Ajji

Ajji streamen

Ajji streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ajji downloaden

Zin om Ajji te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ajji te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ajji torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ajji makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ajji trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ajji jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.