AKA
%
57

AKA

Kijk AKA

Moeite met waar je nou AKA moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

AKA is the story of a disaffected youth's search for love, status, and identity in late 1970s Britain. 18-year old Dean is handsome and bright, but feels hampered by his working-class background and by his family. In order to make something of himself, Dean assumes another identity and manages to enter high society. As he navigates this decadent new world, he meets a host of characters, including David, an older gay man who desires him, and Benjamin, a young hustler from Texas who has also managed to find a place among the aristocracy. Can Dean find love while living a lie? How much is he willing to sacrifice in order to pull off his charade? Presented through three simultaneous frames rather than one.

AKA

Zin om AKA lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om AKA te bekijken voor je op een rijtje.

AKA downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je AKA downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van AKA. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet AKA er ook in SD heel goed uit.

AKA streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je AKA net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je AKA hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je AKA helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

AKA torrent

Denk je dat je om AKA te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

AKA trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of AKA de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.