Akira
%
81

Akira

Nu kijken

Kijk Akira

Moeite met waar je nou Akira moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Akira

Samenvatting

In de straten van een futuristisch Tokio, bevechten straatbendes en bikers elkaar. Kaneda is één van de aanvoerders en raakt verzeilt in een stroom van geweld en corruptie.

Regisseur en acteurs

 • Katsuhiro Ōtomo portait

  Katsuhiro Ōtomo

  Director

 • Mitsuo Iwata portait

  Mitsuo Iwata

  Shôtarô Kaneda (voice)

 • Nozomu Sasaki portait

  Nozomu Sasaki

  Tetsuo Shima (voice)

 • Mami Koyama portait

  Mami Koyama

  Kei (voice)

 • Tesshou Genda portait

  Tesshou Genda

  Ryûsaku (voice)

 • Hiroshi Ohtake portait

  Hiroshi Ohtake

  Nezu (voice)

 • Kōichi Kitamura portrait

  Kōichi Kitamura

  Priestess Miyako, Council A (voice)

 • Yuriko Fuchizaki portait

  Yuriko Fuchizaki

  Kaori (voice)

 • Masaaki Ōkura portrait

  Masaaki Ōkura

  Yamagata (voice)

 • Takeshi Kusao portait

  Takeshi Kusao

  Kai (voice)

 • Kazuhiro Kamifuji portrait

  Kazuhiro Kamifuji

  Masaru (No. 27) (voice)

 • Tatsuhiko Nakamura portrait

  Tatsuhiko Nakamura

  Takashi (No. 26) (voice)

 • Fukue Itô portrait

  Fukue Itô

  Kiyoko (No. 25) (voice)

Akira

Benieuwd naar Akira? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Akira draait.

Akira in de bioscoop

Akira draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Akira.

Akira streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Akira te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Akira een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Akira zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Akira torrent

Op zoek naar een torrent van Akira? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Akira zonder zorgen.

Akira downloaden

Als Akira binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Akira trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Akira de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.