Akron
%
61

Akron

Kijk Akron

Moeite met waar je nou Akron moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Benny, a college freshman at the University of Akron, Ohio meets and falls for fellow freshman Christopher at a football game. With the support of their families and friends they embark on a new relationship. But a tragic event in the past involving their mothers soon comes to light and threatens to tear them apart.

Regisseur en acteurs

 • Brian O'Donnell portait

  Brian O'Donnell

  Director

 • Sasha King portait

  Sasha King

  Director

 • Matthew Frias portait

  Matthew Frias

  Benny Cruz

 • Edmund Donovan portait

  Edmund Donovan

  Christopher Welling

 • Andrea Burns portait

  Andrea Burns

  Lenora Cruz

 • Amy da Luz portait

  Amy da Luz

  Carol Welling

 • Joseph Melendez portait

  Joseph Melendez

  David Cruz

 • Isabel Rose Machado portait

  Isabel Rose Machado

  Becca

 • Cailan Rose portait

  Cailan Rose

  Actor

 • Isabel Rose Machado portait

  Isabel Rose Machado

  Becca Cruz

 • Cailan Rose portait

  Cailan Rose

  Julie

Akron

Veel gehoord over Akron en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Akron heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Akron streamen

Wil je Akron, de movie met Matthew Frias, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Akron zelfs gratis kijken.

Akron downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Akron ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Akron er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Akron torrent

Op zoek naar een torrent van Akron? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Akron te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Akron trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Akron. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.