Akron
%
61

Akron

Kijk Akron

Moeite met waar je nou Akron moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Benny, a college freshman at the University of Akron, Ohio meets and falls for fellow freshman Christopher at a football game. With the support of their families and friends they embark on a new relationship. But a tragic event in the past involving their mothers soon comes to light and threatens to tear them apart.

Regisseur en acteurs

 • Brian O'Donnell portrait

  Brian O'Donnell

  Director

 • Sasha King portrait

  Sasha King

  Director

 • Matthew Frias portait

  Matthew Frias

  Benny Cruz

 • Edmund Donovan portrait

  Edmund Donovan

  Christopher Welling

 • Andrea Burns portait

  Andrea Burns

  Lenora Cruz

 • Amy da Luz portrait

  Amy da Luz

  Carol Welling

 • Joseph Melendez portait

  Joseph Melendez

  David Cruz

 • Isabel Rose Machado portrait

  Isabel Rose Machado

  Becca

 • Cailan Rose portrait

  Cailan Rose

  Actor

 • Isabel Rose Machado portrait

  Isabel Rose Machado

  Becca Cruz

 • Cailan Rose portrait

  Cailan Rose

  Julie

Akron

Benieuwd naar Akron? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Akron kunt bekijken.

Akron streamen

Wil je Akron streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Akron gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Akron downloaden

movies als Akron kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Akron. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Akron. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Akron torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Akron te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Akron trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Akron je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!