Aladdin

Aladdin

Bekijk de trailer

Kijk Aladdin

Moeite met waar je nou Aladdin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 22-05-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.

Regisseur en acteurs

 • Guy Ritchie portait

  Guy Ritchie

  Director

 • Mena Massoud portait

  Mena Massoud

  Aladdin

 • Naomi Scott portait

  Naomi Scott

  Jasmine

 • Will Smith portait

  Will Smith

  Genie

 • Marwan Kenzari portait

  Marwan Kenzari

  Jafar

 • Nasim Pedrad portait

  Nasim Pedrad

  Mara

 • Billy Magnussen portait

  Billy Magnussen

  Actor

Trailers

Aladdin

Op zoek naar Aladdin? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Aladdin streamen

Het streamen van movies als Aladdin heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Aladdin waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Aladdin dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Aladdin downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Aladdin te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Aladdin torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Aladdin trailer

Weet je nog niet zeker of Aladdin jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.