Aladdin

Aladdin

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aladdin

Moeite met waar je nou Aladdin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aladdin

Bekijk nog 115 bronnen

Weten in welke bioscopen Aladdin draait?

Samenvatting

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.

Regisseur en acteurs

 • Guy Ritchie portait

  Guy Ritchie

  Director

 • Mena Massoud portait

  Mena Massoud

  Aladdin

 • Naomi Scott portait

  Naomi Scott

  Jasmine

 • Will Smith portait

  Will Smith

  Genie

 • Marwan Kenzari portait

  Marwan Kenzari

  Jafar

 • Nasim Pedrad portait

  Nasim Pedrad

  Mara

 • Billy Magnussen portait

  Billy Magnussen

  Actor

Trailers

Aladdin

Benieuwd naar Aladdin? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Aladdin draait.

Aladdin in de bioscoop

Aladdin draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Aladdin.

Aladdin streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Aladdin te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Aladdin een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Aladdin zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Aladdin torrent

Op zoek naar een torrent van Aladdin? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Aladdin zonder zorgen.

Aladdin downloaden

Als Aladdin binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Aladdin trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Aladdin de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.