Aladdin

Aladdin

Bekijk de trailer

Kijk Aladdin

Moeite met waar je nou Aladdin moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 22-05-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, geschreven door John August en Guy Ritchie en gebaseerd op Disney's Aladdin.

Regisseur en acteurs

 • Guy Ritchie portait

  Guy Ritchie

  Director

 • Mena Massoud portait

  Mena Massoud

  Aladdin

 • Naomi Scott portait

  Naomi Scott

  Jasmine

 • Will Smith portait

  Will Smith

  Genie

 • Marwan Kenzari portait

  Marwan Kenzari

  Jafar

 • Nasim Pedrad portait

  Nasim Pedrad

  Mara

 • Billy Magnussen portait

  Billy Magnussen

  Actor

Trailers

Aladdin

Aladdin streamen

Aladdin streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Aladdin downloaden

Zin om Aladdin te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Aladdin te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Aladdin torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Aladdin makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Aladdin trailer

Wil je er zeker van zijn dat Aladdin jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.