Aladdin en de Dievenkoning
%
64

Aladdin en de Dievenkoning

Nu kijken

Kijk Aladdin en de Dievenkoning

Moeite met waar je nou Aladdin en de Dievenkoning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aladdin en de Dievenkoning

Samenvatting

Heel Agrahab wacht in spanning op het feest van de eeuw : het huwelijk van Aladdin en prinses Jasmine. Maar voor zij elkaar het jawoord kunnen geven, wordt de bruiloft verstoord door een horde op los geslagen olifanten, gevolgd door een bende van veertig dieven. Zij willen de magische scepter stelen, die hen kan leiden naar de Hand van Midas, die alles in goud verandert. Maar de Geest kan met zijn fantastische toverkunsten de aanslag verijdelen. Plots verandert de glinsterende scepter in een orakel, dat aan Aladdin onthult dat hij geen wees is. Samen met de Geest, de aap Abu en de papegaai Iago gaat het koppel op zoek naar Aladdins vader. Het vliegend tapijt brengt hen naar Verdwijneiland, dat op de rug van een reusachtige waterschildpad uit de diepte van de oceaan opstijgt.

Regisseur en acteurs

 • Tad Stones portrait

  Tad Stones

  director

 • Gerry Wolff portrait

  Gerry Wolff

  actor

 • Andreas Conrad portrait

  Andreas Conrad

  actor

 • Jim Cummings portrait

  Jim Cummings

  actor

 • C.C.H. Pounder portrait

  C.C.H. Pounder

  actor

 • Jeff Bennett portrait

  Jeff Bennett

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Val Bettin portrait

  Val Bettin

  actor

 • Jerry Orbach portrait

  Jerry Orbach

  actor

 • Gilbert Gottfried portrait

  Gilbert Gottfried

  actor

 • John Rhys-Davies portrait

  John Rhys-Davies

  actor

 • Linda Larkin portrait

  Linda Larkin

  actor

 • Scott Weinger portrait

  Scott Weinger

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

Aladdin en de Dievenkoning

Benieuwd naar Aladdin en de Dievenkoning? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Aladdin en de Dievenkoning kunt bekijken.

Aladdin en de Dievenkoning streamen

Wil je Aladdin en de Dievenkoning streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Aladdin en de Dievenkoning gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Aladdin en de Dievenkoning downloaden

movies als Aladdin en de Dievenkoning kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Aladdin en de Dievenkoning. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aladdin en de Dievenkoning. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Aladdin en de Dievenkoning torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Aladdin en de Dievenkoning te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Aladdin en de Dievenkoning trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Aladdin en de Dievenkoning je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!