Aladdin en de Dievenkoning
%
64

Aladdin en de Dievenkoning

Nu kijken

Kijk Aladdin en de Dievenkoning

Moeite met waar je nou Aladdin en de Dievenkoning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aladdin en de Dievenkoning

Samenvatting

Heel Agrahab wacht in spanning op het feest van de eeuw : het huwelijk van Aladdin en prinses Jasmine. Maar voor zij elkaar het jawoord kunnen geven, wordt de bruiloft verstoord door een horde op los geslagen olifanten, gevolgd door een bende van veertig dieven. Zij willen de magische scepter stelen, die hen kan leiden naar de Hand van Midas, die alles in goud verandert. Maar de Geest kan met zijn fantastische toverkunsten de aanslag verijdelen. Plots verandert de glinsterende scepter in een orakel, dat aan Aladdin onthult dat hij geen wees is. Samen met de Geest, de aap Abu en de papegaai Iago gaat het koppel op zoek naar Aladdins vader. Het vliegend tapijt brengt hen naar Verdwijneiland, dat op de rug van een reusachtige waterschildpad uit de diepte van de oceaan opstijgt.

Regisseur en acteurs

 • Tad Stones portrait

  Tad Stones

  director

 • Gerry Wolff portrait

  Gerry Wolff

  actor

 • Andreas Conrad portrait

  Andreas Conrad

  actor

 • Jim Cummings portrait

  Jim Cummings

  actor

 • C.C.H. Pounder portrait

  C.C.H. Pounder

  actor

 • Jeff Bennett portrait

  Jeff Bennett

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Val Bettin portrait

  Val Bettin

  actor

 • Jerry Orbach portrait

  Jerry Orbach

  actor

 • Gilbert Gottfried portrait

  Gilbert Gottfried

  actor

 • John Rhys-Davies portrait

  John Rhys-Davies

  actor

 • Linda Larkin portrait

  Linda Larkin

  actor

 • Scott Weinger portrait

  Scott Weinger

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

Aladdin en de Dievenkoning

Wil je Aladdin en de Dievenkoning kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1996 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Aladdin en de Dievenkoning streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Aladdin en de Dievenkoning niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Aladdin en de Dievenkoning zelfs gratis bekijken.

Aladdin en de Dievenkoning downloaden

Wil je Aladdin en de Dievenkoning ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Aladdin en de Dievenkoning overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Aladdin en de Dievenkoning torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Aladdin en de Dievenkoning is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Aladdin en de Dievenkoning trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Aladdin en de Dievenkoning de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.