Aladdin en de Dievenkoning
%
64

Aladdin en de Dievenkoning

Nu kijken

Kijk Aladdin en de Dievenkoning

Moeite met waar je nou Aladdin en de Dievenkoning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aladdin en de Dievenkoning

Samenvatting

Heel Agrahab wacht in spanning op het feest van de eeuw : het huwelijk van Aladdin en prinses Jasmine. Maar voor zij elkaar het jawoord kunnen geven, wordt de bruiloft verstoord door een horde op los geslagen olifanten, gevolgd door een bende van veertig dieven. Zij willen de magische scepter stelen, die hen kan leiden naar de Hand van Midas, die alles in goud verandert. Maar de Geest kan met zijn fantastische toverkunsten de aanslag verijdelen. Plots verandert de glinsterende scepter in een orakel, dat aan Aladdin onthult dat hij geen wees is. Samen met de Geest, de aap Abu en de papegaai Iago gaat het koppel op zoek naar Aladdins vader. Het vliegend tapijt brengt hen naar Verdwijneiland, dat op de rug van een reusachtige waterschildpad uit de diepte van de oceaan opstijgt.

Regisseur en acteurs

 • Tad Stones portrait

  Tad Stones

  director

 • Gerry Wolff portrait

  Gerry Wolff

  actor

 • Andreas Conrad portrait

  Andreas Conrad

  actor

 • Jim Cummings portrait

  Jim Cummings

  actor

 • C.C.H. Pounder portrait

  C.C.H. Pounder

  actor

 • Jeff Bennett portrait

  Jeff Bennett

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Val Bettin portrait

  Val Bettin

  actor

 • Jerry Orbach portrait

  Jerry Orbach

  actor

 • Gilbert Gottfried portrait

  Gilbert Gottfried

  actor

 • John Rhys-Davies portrait

  John Rhys-Davies

  actor

 • Linda Larkin portrait

  Linda Larkin

  actor

 • Scott Weinger portrait

  Scott Weinger

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

Aladdin en de Dievenkoning

Wil je Aladdin en de Dievenkoning kijken? De movie vanuit 1996 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Aladdin en de Dievenkoning op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Aladdin en de Dievenkoning met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Aladdin en de Dievenkoning downloaden

Het downloaden van Aladdin en de Dievenkoning is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Aladdin en de Dievenkoning ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Aladdin en de Dievenkoning streamen

Het streamen van Aladdin en de Dievenkoning heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Aladdin en de Dievenkoning online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Aladdin en de Dievenkoning kijkt. Ideaal!

Aladdin en de Dievenkoning torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Aladdin en de Dievenkoning. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Aladdin en de Dievenkoning trailer

Bekijk eerst even de trailer van Aladdin en de Dievenkoning voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.