Aladdin en de Dievenkoning
%
64

Aladdin en de Dievenkoning

Nu kijken

Kijk Aladdin en de Dievenkoning

Moeite met waar je nou Aladdin en de Dievenkoning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aladdin en de Dievenkoning

Samenvatting

Heel Agrahab wacht in spanning op het feest van de eeuw : het huwelijk van Aladdin en prinses Jasmine. Maar voor zij elkaar het jawoord kunnen geven, wordt de bruiloft verstoord door een horde op los geslagen olifanten, gevolgd door een bende van veertig dieven. Zij willen de magische scepter stelen, die hen kan leiden naar de Hand van Midas, die alles in goud verandert. Maar de Geest kan met zijn fantastische toverkunsten de aanslag verijdelen. Plots verandert de glinsterende scepter in een orakel, dat aan Aladdin onthult dat hij geen wees is. Samen met de Geest, de aap Abu en de papegaai Iago gaat het koppel op zoek naar Aladdins vader. Het vliegend tapijt brengt hen naar Verdwijneiland, dat op de rug van een reusachtige waterschildpad uit de diepte van de oceaan opstijgt.

Regisseur en acteurs

 • Tad Stones portrait

  Tad Stones

  director

 • Gerry Wolff portrait

  Gerry Wolff

  actor

 • Andreas Conrad portrait

  Andreas Conrad

  actor

 • Jim Cummings portrait

  Jim Cummings

  actor

 • C.C.H. Pounder portrait

  C.C.H. Pounder

  actor

 • Jeff Bennett portrait

  Jeff Bennett

  actor

 • Frank Welker portrait

  Frank Welker

  actor

 • Val Bettin portrait

  Val Bettin

  actor

 • Jerry Orbach portrait

  Jerry Orbach

  actor

 • Gilbert Gottfried portrait

  Gilbert Gottfried

  actor

 • John Rhys-Davies portrait

  John Rhys-Davies

  actor

 • Linda Larkin portrait

  Linda Larkin

  actor

 • Scott Weinger portrait

  Scott Weinger

  actor

 • Robin Williams portrait

  Robin Williams

  actor

Aladdin en de Dievenkoning

Op zoek naar Aladdin en de Dievenkoning? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Aladdin en de Dievenkoning streamen

Het streamen van movies als Aladdin en de Dievenkoning heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Aladdin en de Dievenkoning waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Aladdin en de Dievenkoning dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Aladdin en de Dievenkoning downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Aladdin en de Dievenkoning te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Aladdin en de Dievenkoning torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Aladdin en de Dievenkoning trailer

Weet je nog niet zeker of Aladdin en de Dievenkoning jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.