Alamar
%
73

Alamar

Kijk Alamar

Moeite met waar je nou Alamar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De eerste speelfilm van de Mexicaan Pedro González-Rubio is een ontspannen vertelling over het vijfjarige jongetje Natan dat met zijn vader en grootvader een paar weken doorbrengt aan de Mexicaanse kust. Voordat hij naar zijn moeder in Rome vertrekt maakt Natan niet alleen kennis met het leven op zee, maar ook met zijn familieachtergrond.

Regisseur en acteurs

 • Pedro González-Rubio portrait

  Pedro González-Rubio

  Director

 • Jorge Machado portrait

  Jorge Machado

  Jorge

 • Roberta Palombini portrait

  Roberta Palombini

  Roberta

 • Natan Machado Palombini portrait

  Natan Machado Palombini

  Natan

 • Nestor Marin portrait

  Nestor Marin

  Matraca

Alamar

Benieuwd naar Alamar? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alamar kunt bekijken.

Alamar streamen

Wil je Alamar streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alamar gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alamar downloaden

movies als Alamar kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alamar. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alamar. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alamar torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alamar te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alamar trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alamar je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!