Alamar
%
73

Alamar

Kijk Alamar

Moeite met waar je nou Alamar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De eerste speelfilm van de Mexicaan Pedro González-Rubio is een ontspannen vertelling over het vijfjarige jongetje Natan dat met zijn vader en grootvader een paar weken doorbrengt aan de Mexicaanse kust. Voordat hij naar zijn moeder in Rome vertrekt maakt Natan niet alleen kennis met het leven op zee, maar ook met zijn familieachtergrond.

Regisseur en acteurs

 • Pedro González-Rubio portrait

  Pedro González-Rubio

  Director

 • Jorge Machado portrait

  Jorge Machado

  Jorge

 • Roberta Palombini portrait

  Roberta Palombini

  Roberta

 • Natan Machado Palombini portrait

  Natan Machado Palombini

  Natan

 • Nestor Marin portrait

  Nestor Marin

  Matraca

Alamar

Op zoek naar Alamar? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alamar streamen

Het streamen van movies als Alamar heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alamar waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alamar dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alamar downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alamar te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alamar torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alamar trailer

Weet je nog niet zeker of Alamar jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.