Alamar
%
73

Alamar

Kijk Alamar

Moeite met waar je nou Alamar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De eerste speelfilm van de Mexicaan Pedro González-Rubio is een ontspannen vertelling over het vijfjarige jongetje Natan dat met zijn vader en grootvader een paar weken doorbrengt aan de Mexicaanse kust. Voordat hij naar zijn moeder in Rome vertrekt maakt Natan niet alleen kennis met het leven op zee, maar ook met zijn familieachtergrond.

Regisseur en acteurs

 • Pedro González-Rubio portrait

  Pedro González-Rubio

  Director

 • Jorge Machado portrait

  Jorge Machado

  Jorge

 • Roberta Palombini portrait

  Roberta Palombini

  Roberta

 • Natan Machado Palombini portrait

  Natan Machado Palombini

  Natan

 • Nestor Marin portrait

  Nestor Marin

  Matraca

Alamar

Wil je Alamar kijken? De movie van Pedro González-Rubio uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alamar op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alamar met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alamar downloaden

Het downloaden van Alamar is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alamar ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alamar streamen

Het streamen van Alamar heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alamar online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alamar kijkt. Ideaal!

Alamar torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alamar. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alamar trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alamar voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.