Alamar
%
73

Alamar

Kijk Alamar

Moeite met waar je nou Alamar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De eerste speelfilm van de Mexicaan Pedro González-Rubio is een ontspannen vertelling over het vijfjarige jongetje Natan dat met zijn vader en grootvader een paar weken doorbrengt aan de Mexicaanse kust. Voordat hij naar zijn moeder in Rome vertrekt maakt Natan niet alleen kennis met het leven op zee, maar ook met zijn familieachtergrond.

Regisseur en acteurs

 • Pedro González-Rubio portrait

  Pedro González-Rubio

  Director

 • Jorge Machado portrait

  Jorge Machado

  Jorge

 • Roberta Palombini portrait

  Roberta Palombini

  Roberta

 • Natan Machado Palombini portrait

  Natan Machado Palombini

  Natan

 • Nestor Marin portrait

  Nestor Marin

  Matraca

Alamar

Veel gehoord over Alamar en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alamar heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alamar streamen

Wil je Alamar, de movie met Jorge Machado, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alamar zelfs gratis kijken.

Alamar downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alamar ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alamar er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alamar torrent

Op zoek naar een torrent van Alamar? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alamar te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alamar trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alamar. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.