Alan Davies: Life is Pain
%
72

Alan Davies: Life is Pain

Kijk Alan Davies: Life is Pain

Moeite met waar je nou Alan Davies: Life is Pain moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Recorded live at Hammersmith Apollo the hilarious new show, Life Is Pain, covers every aspect of the modern condition. While famous as an actor – the eponymous hero in the BBC hit Jonathan Creek – and a household star for his role as Stephen Fry’s foil on QI, Alan was sorely missed from live stand-up. His first show back is a glorious insight into Alan’s unique worldview – growing up in the ‘70s, losing his mother as a little boy, the vagaries of Facebook, sex toys and being a father are just some of the subjects he tackles.

Alan Davies: Life is Pain

Zin om Alan Davies: Life is Pain lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alan Davies: Life is Pain te bekijken voor je op een rijtje.

Alan Davies: Life is Pain downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alan Davies: Life is Pain downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alan Davies: Life is Pain. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alan Davies: Life is Pain er ook in SD heel goed uit.

Alan Davies: Life is Pain streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alan Davies: Life is Pain net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alan Davies: Life is Pain hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alan Davies: Life is Pain helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alan Davies: Life is Pain torrent

Denk je dat je om Alan Davies: Life is Pain te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alan Davies: Life is Pain trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alan Davies: Life is Pain de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.