Alaska
%
57

Alaska

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alaska

Moeite met waar je nou Alaska moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alaska

Samenvatting

Jake Barnes and his two kids, Sean and Jessie, have moved to Alaska after his wife died. He is a former airline pilot now delivering toilet paper across the mountains. During an emergency delivery in a storm his plane goes down somewhere in the mountains. Annoyed that the authorities aren't doing enough, Jessie and Sean set out on an adventure to find their father with the help of a polar bear which they have saved from a ferocious poacher. Conflict ensues.

Regisseur en acteurs

 • Fraser Clarke Heston portrait

  Fraser Clarke Heston

  Director

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Jessie Barnes

 • Vincent Kartheiser portait

  Vincent Kartheiser

  Sean Barnes

 • Dirk Benedict portait

  Dirk Benedict

  Jake Barnes

 • Ben Cardinal portrait

  Ben Cardinal

  Charlie, Quincy Air Service

 • Kristin Lehman portait

  Kristin Lehman

  Florence

 • Stephen E. Miller portait

  Stephen E. Miller

  Trooper Sam Harvey

 • Dolly Madsen portrait

  Dolly Madsen

  Mrs. Ben

 • Don S. Davis portait

  Don S. Davis

  Sergeant Grazer

 • Charlton Heston portait

  Charlton Heston

  Actor

Trailers

Alaska

Zin om Alaska lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alaska te bekijken voor je op een rijtje.

Alaska downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alaska downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alaska. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alaska er ook in SD heel goed uit.

Alaska streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alaska net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alaska hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alaska helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alaska torrent

Denk je dat je om Alaska te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alaska trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alaska de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.