Alaska
%
57

Alaska

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alaska

Moeite met waar je nou Alaska moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alaska

Samenvatting

Jake Barnes and his two kids, Sean and Jessie, have moved to Alaska after his wife died. He is a former airline pilot now delivering toilet paper across the mountains. During an emergency delivery in a storm his plane goes down somewhere in the mountains. Annoyed that the authorities aren't doing enough, Jessie and Sean set out on an adventure to find their father with the help of a polar bear which they have saved from a ferocious poacher. Conflict ensues.

Regisseur en acteurs

 • Fraser Clarke Heston portrait

  Fraser Clarke Heston

  Director

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Jessie Barnes

 • Vincent Kartheiser portait

  Vincent Kartheiser

  Sean Barnes

 • Dirk Benedict portait

  Dirk Benedict

  Jake Barnes

 • Ben Cardinal portrait

  Ben Cardinal

  Charlie, Quincy Air Service

 • Kristin Lehman portait

  Kristin Lehman

  Florence

 • Stephen E. Miller portait

  Stephen E. Miller

  Trooper Sam Harvey

 • Dolly Madsen portrait

  Dolly Madsen

  Mrs. Ben

 • Don S. Davis portait

  Don S. Davis

  Sergeant Grazer

 • Charlton Heston portait

  Charlton Heston

  Actor

Trailers

Alaska

Veel gehoord over Alaska en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alaska heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alaska streamen

Wil je Alaska, de movie met Thora Birch, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alaska zelfs gratis kijken.

Alaska downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alaska ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alaska er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alaska torrent

Op zoek naar een torrent van Alaska? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alaska te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alaska trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alaska. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.