Alaska
%
57

Alaska

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alaska

Moeite met waar je nou Alaska moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alaska

Samenvatting

Jake Barnes and his two kids, Sean and Jessie, have moved to Alaska after his wife died. He is a former airline pilot now delivering toilet paper across the mountains. During an emergency delivery in a storm his plane goes down somewhere in the mountains. Annoyed that the authorities aren't doing enough, Jessie and Sean set out on an adventure to find their father with the help of a polar bear which they have saved from a ferocious poacher. Conflict ensues.

Regisseur en acteurs

 • Fraser Clarke Heston portrait

  Fraser Clarke Heston

  Director

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Jessie Barnes

 • Vincent Kartheiser portait

  Vincent Kartheiser

  Sean Barnes

 • Dirk Benedict portait

  Dirk Benedict

  Jake Barnes

 • Ben Cardinal portrait

  Ben Cardinal

  Charlie, Quincy Air Service

 • Kristin Lehman portait

  Kristin Lehman

  Florence

 • Stephen E. Miller portait

  Stephen E. Miller

  Trooper Sam Harvey

 • Dolly Madsen portrait

  Dolly Madsen

  Mrs. Ben

 • Don S. Davis portait

  Don S. Davis

  Sergeant Grazer

 • Charlton Heston portait

  Charlton Heston

  Actor

Trailers

Alaska

Wil je Alaska kijken? De movie van Fraser Clarke Heston uit 1996 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alaska op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alaska met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alaska downloaden

Het downloaden van Alaska is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alaska ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alaska streamen

Het streamen van Alaska heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alaska online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alaska kijkt. Ideaal!

Alaska torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alaska. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alaska trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alaska voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.