AlaskaLand

AlaskaLand

Kijk AlaskaLand

Moeite met waar je nou AlaskaLand moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

ALASKALAND tells the story of Chukwuma, an Alaska-raised Nigerian struggling to balance his cultural heritage with the pressures of the larger world around him. After a family tragedy forces a two-year estrangement from his younger sister Chidinma, the siblings reconnect in their hometown. Although their time apart has created new frictions, they find their reconciliation bringing them closer to each other and to their roots in this gorgeous, knowing debut film.

Regisseur en acteurs

 • Chinonye Chukwu portait

  Chinonye Chukwu

  Director

 • Alex Ubokudom portrait

  Alex Ubokudom

  Chukwuma

 • Chioma Dunkley portrait

  Chioma Dunkley

  Chidinma

 • Corey Campbell portrait

  Corey Campbell

  David

 • Ifedoo Enigwe portrait

  Ifedoo Enigwe

  Father

 • Leland Bernard Martin portrait

  Leland Bernard Martin

  Brandon

 • Constance Orji portrait

  Constance Orji

  Mother

AlaskaLand

Veel gehoord over AlaskaLand en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt AlaskaLand heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

AlaskaLand streamen

Wil je AlaskaLand, de movie met Alex Ubokudom, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je AlaskaLand zelfs gratis kijken.

AlaskaLand downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je AlaskaLand ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet AlaskaLand er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

AlaskaLand torrent

Op zoek naar een torrent van AlaskaLand? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van AlaskaLand te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

AlaskaLand trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van AlaskaLand. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.