Albert
%
70

Albert

Kijk Albert

Moeite met waar je nou Albert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Albert, een kleine spar, droomt ervan om DE grote Kerstboom van Empire City te worden.

Regisseur en acteurs

 • Max Lang portrait

  Max Lang

  Director

 • Bobby Moynihan portait

  Bobby Moynihan

  Albert

 • John DiMaggio portait

  John DiMaggio

  Donny

 • Judah Friedlander portait

  Judah Friedlander

  Gene

 • Mary Pat Gleason portait

  Mary Pat Gleason

  Earth Mama

 • Rob Riggle portait

  Rob Riggle

  Cactus Pete

 • Sasheer Zamata portait

  Sasheer Zamata

  Maisie

Albert

Op zoek naar Albert? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Albert streamen

Het streamen van movies als Albert heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Albert waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Albert dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Albert downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Albert te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Albert torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Albert trailer

Weet je nog niet zeker of Albert jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.