Alberta

Alberta

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alberta

Moeite met waar je nou Alberta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alberta

Samenvatting

Een geinige reflectie op het fenomeen 'de midlife crisis'. De gehuwde Freek besluit te vertrekken met zijn jonge geliefde Alberta. Samen gaan ze naar Canada, waar hij erachter komt niet de succesvolle man te zijn die hij zichzelf altijd vond.

Regisseur en acteurs

 • Eddy Terstall portrait

  Eddy Terstall

  Director

 • Erik Wünsch portrait

  Erik Wünsch

  Director

 • Daniël Boissevain portait

  Daniël Boissevain

  Freek

 • Jamie Grant portrait

  Jamie Grant

  Alberta

 • Eva Duijvestein portrait

  Eva Duijvestein

  echtgenote

Trailers

Alberta

Veel gehoord over Alberta en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alberta heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alberta streamen

Wil je Alberta, de movie met Daniël Boissevain, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alberta zelfs gratis kijken.

Alberta downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alberta ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alberta er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alberta torrent

Op zoek naar een torrent van Alberta? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alberta te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alberta trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alberta. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.