Alberta

Alberta

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alberta

Moeite met waar je nou Alberta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alberta

Samenvatting

Een geinige reflectie op het fenomeen 'de midlife crisis'. De gehuwde Freek besluit te vertrekken met zijn jonge geliefde Alberta. Samen gaan ze naar Canada, waar hij erachter komt niet de succesvolle man te zijn die hij zichzelf altijd vond.

Regisseur en acteurs

 • Eddy Terstall portrait

  Eddy Terstall

  Director

 • Erik Wünsch portrait

  Erik Wünsch

  Director

 • Daniël Boissevain portait

  Daniël Boissevain

  Freek

 • Jamie Grant portrait

  Jamie Grant

  Alberta

 • Eva Duijvestein portrait

  Eva Duijvestein

  echtgenote

Trailers

Alberta

Wil je Alberta kijken? De movie van Eddy Terstall uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alberta op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alberta met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alberta downloaden

Het downloaden van Alberta is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alberta ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alberta streamen

Het streamen van Alberta heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alberta online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alberta kijkt. Ideaal!

Alberta torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alberta. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alberta trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alberta voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.