Alberta

Alberta

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alberta

Moeite met waar je nou Alberta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alberta

Samenvatting

Freeks midlifecrisis verandert in een zenuwslopende affaire wanneer zijn springerige en jonge minnares zich begint te vervelen in hun huisje in de Canadese bossen.

Regisseur en acteurs

 • Eddy Terstall portrait

  Eddy Terstall

  Director

 • Erik Wünsch portrait

  Erik Wünsch

  Director

 • Daniël Boissevain portait

  Daniël Boissevain

  Freek

 • Jamie Grant portrait

  Jamie Grant

  Alberta

 • Eva Duijvestein portrait

  Eva Duijvestein

  echtgenote

Trailers

Alberta

Benieuwd naar Alberta? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alberta kunt bekijken.

Alberta streamen

Wil je Alberta streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alberta gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alberta downloaden

movies als Alberta kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alberta. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alberta. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alberta torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alberta te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alberta trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alberta je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!