Alberta

Alberta

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alberta

Moeite met waar je nou Alberta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alberta

Samenvatting

Freeks midlifecrisis verandert in een zenuwslopende affaire wanneer zijn springerige en jonge minnares zich begint te vervelen in hun huisje in de Canadese bossen.

Regisseur en acteurs

 • Eddy Terstall portrait

  Eddy Terstall

  Director

 • Erik Wünsch portrait

  Erik Wünsch

  Director

 • Daniël Boissevain portait

  Daniël Boissevain

  Freek

 • Jamie Grant portrait

  Jamie Grant

  Alberta

 • Eva Duijvestein portrait

  Eva Duijvestein

  echtgenote

Trailers

Alberta

Wil je Alberta kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alberta streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alberta niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alberta zelfs gratis bekijken.

Alberta downloaden

Wil je Alberta ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alberta overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alberta torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alberta is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alberta trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alberta de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.