Albino Alligator
%
61

Albino Alligator

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Albino Alligator

Moeite met waar je nou Albino Alligator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Albino Alligator

Samenvatting

Na een mislukte inbraak op een grootwarenhuis in New Orleans worden de kruimeldieven Dova, Milo en Law op de hielen gezeten door de politie. Tot overmaat van ramp veroorzaken ze in hun gestolen wagen een ongeval waarbij enkele FBI-agenten om het leven komen. De drie verschuilen zich in de bar 'Dino's Last Chance' en gijzelen de vijf aanwezigen. Terwijl de politie zich voorbereidt op een inval, proberen eigenaar Danny, de kordate Janet, de dronkenlap Jack en de internationale wapenhandelaar Guy op hen in te praten.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  Director

 • Matt Dillon portait

  Matt Dillon

  Dova

 • Faye Dunaway portait

  Faye Dunaway

  Janet Boudreaux

 • Gary Sinise portait

  Gary Sinise

  Milo

 • William Fichtner portait

  William Fichtner

  Law

 • Viggo Mortensen portait

  Viggo Mortensen

  Guy Foucard

 • John Spencer portait

  John Spencer

  Jack

 • Skeet Ulrich portait

  Skeet Ulrich

  Danny Boudreaux

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Agent Marv Rose

 • Melinda McGraw portait

  Melinda McGraw

  Jenny Ferguson

 • M. Emmet Walsh portait

  M. Emmet Walsh

  Dino

 • Joe Mantegna portait

  Joe Mantegna

  A.T.F. Agent G.D. Browning

Trailers

Albino Alligator

Wil je Albino Alligator kijken? De movie van Kevin Spacey uit 1996 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Albino Alligator op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Albino Alligator met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Albino Alligator downloaden

Het downloaden van Albino Alligator is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Albino Alligator ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Albino Alligator streamen

Het streamen van Albino Alligator heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Albino Alligator online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Albino Alligator kijkt. Ideaal!

Albino Alligator torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Albino Alligator. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Albino Alligator trailer

Bekijk eerst even de trailer van Albino Alligator voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.