Albino Alligator
%
61

Albino Alligator

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Albino Alligator

Moeite met waar je nou Albino Alligator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Albino Alligator

Samenvatting

Na een mislukte inbraak op een grootwarenhuis in New Orleans worden de kruimeldieven Dova, Milo en Law op de hielen gezeten door de politie. Tot overmaat van ramp veroorzaken ze in hun gestolen wagen een ongeval waarbij enkele FBI-agenten om het leven komen. De drie verschuilen zich in de bar 'Dino's Last Chance' en gijzelen de vijf aanwezigen. Terwijl de politie zich voorbereidt op een inval, proberen eigenaar Danny, de kordate Janet, de dronkenlap Jack en de internationale wapenhandelaar Guy op hen in te praten.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  Director

 • Matt Dillon portait

  Matt Dillon

  Dova

 • Faye Dunaway portait

  Faye Dunaway

  Janet Boudreaux

 • Gary Sinise portait

  Gary Sinise

  Milo

 • William Fichtner portait

  William Fichtner

  Law

 • Viggo Mortensen portait

  Viggo Mortensen

  Guy Foucard

 • John Spencer portait

  John Spencer

  Jack

 • Skeet Ulrich portait

  Skeet Ulrich

  Danny Boudreaux

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Agent Marv Rose

 • Melinda McGraw portait

  Melinda McGraw

  Jenny Ferguson

 • M. Emmet Walsh portait

  M. Emmet Walsh

  Dino

 • Joe Mantegna portait

  Joe Mantegna

  A.T.F. Agent G.D. Browning

Trailers

Albino Alligator

Wil je Albino Alligator kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1996 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Albino Alligator streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Albino Alligator niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Albino Alligator zelfs gratis bekijken.

Albino Alligator downloaden

Wil je Albino Alligator ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Albino Alligator overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Albino Alligator torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Albino Alligator is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Albino Alligator trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Albino Alligator de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.