Albino Alligator
%
61

Albino Alligator

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Albino Alligator

Moeite met waar je nou Albino Alligator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Albino Alligator

Samenvatting

Na een mislukte inbraak op een grootwarenhuis in New Orleans worden de kruimeldieven Dova, Milo en Law op de hielen gezeten door de politie. Tot overmaat van ramp veroorzaken ze in hun gestolen wagen een ongeval waarbij enkele FBI-agenten om het leven komen. De drie verschuilen zich in de bar 'Dino's Last Chance' en gijzelen de vijf aanwezigen. Terwijl de politie zich voorbereidt op een inval, proberen eigenaar Danny, de kordate Janet, de dronkenlap Jack en de internationale wapenhandelaar Guy op hen in te praten.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  Director

 • Matt Dillon portait

  Matt Dillon

  Dova

 • Faye Dunaway portait

  Faye Dunaway

  Janet Boudreaux

 • Gary Sinise portait

  Gary Sinise

  Milo

 • William Fichtner portait

  William Fichtner

  Law

 • Viggo Mortensen portait

  Viggo Mortensen

  Guy Foucard

 • John Spencer portait

  John Spencer

  Jack

 • Skeet Ulrich portait

  Skeet Ulrich

  Danny Boudreaux

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Agent Marv Rose

 • Melinda McGraw portait

  Melinda McGraw

  Jenny Ferguson

 • M. Emmet Walsh portait

  M. Emmet Walsh

  Dino

 • Joe Mantegna portait

  Joe Mantegna

  A.T.F. Agent G.D. Browning

Trailers

Albino Alligator

Zin om Albino Alligator lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Albino Alligator te bekijken voor je op een rijtje.

Albino Alligator downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Albino Alligator downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Albino Alligator. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Albino Alligator er ook in SD heel goed uit.

Albino Alligator streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Albino Alligator net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Albino Alligator hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Albino Alligator helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Albino Alligator torrent

Denk je dat je om Albino Alligator te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Albino Alligator trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Albino Alligator de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.