Albino Alligator
%
61

Albino Alligator

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Albino Alligator

Moeite met waar je nou Albino Alligator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Albino Alligator

Samenvatting

Na een mislukte inbraak op een grootwarenhuis in New Orleans worden de kruimeldieven Dova, Milo en Law op de hielen gezeten door de politie. Tot overmaat van ramp veroorzaken ze in hun gestolen wagen een ongeval waarbij enkele FBI-agenten om het leven komen. De drie verschuilen zich in de bar 'Dino's Last Chance' en gijzelen de vijf aanwezigen. Terwijl de politie zich voorbereidt op een inval, proberen eigenaar Danny, de kordate Janet, de dronkenlap Jack en de internationale wapenhandelaar Guy op hen in te praten.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  Director

 • Matt Dillon portait

  Matt Dillon

  Dova

 • Faye Dunaway portait

  Faye Dunaway

  Janet Boudreaux

 • Gary Sinise portait

  Gary Sinise

  Milo

 • William Fichtner portait

  William Fichtner

  Law

 • Viggo Mortensen portait

  Viggo Mortensen

  Guy Foucard

 • John Spencer portait

  John Spencer

  Jack

 • Skeet Ulrich portait

  Skeet Ulrich

  Danny Boudreaux

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Agent Marv Rose

 • Melinda McGraw portait

  Melinda McGraw

  Jenny Ferguson

 • M. Emmet Walsh portait

  M. Emmet Walsh

  Dino

 • Joe Mantegna portait

  Joe Mantegna

  A.T.F. Agent G.D. Browning

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Albino Alligator

Albino Alligator streamen

Albino Alligator streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Albino Alligator downloaden

Zin om Albino Alligator te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Albino Alligator te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Albino Alligator torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Albino Alligator makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Albino Alligator trailer

Wil je er zeker van zijn dat Albino Alligator jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.