Albino Alligator
%
61

Albino Alligator

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Albino Alligator

Moeite met waar je nou Albino Alligator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Albino Alligator

Samenvatting

Na een mislukte inbraak op een grootwarenhuis in New Orleans worden de kruimeldieven Dova, Milo en Law op de hielen gezeten door de politie. Tot overmaat van ramp veroorzaken ze in hun gestolen wagen een ongeval waarbij enkele FBI-agenten om het leven komen. De drie verschuilen zich in de bar 'Dino's Last Chance' en gijzelen de vijf aanwezigen. Terwijl de politie zich voorbereidt op een inval, proberen eigenaar Danny, de kordate Janet, de dronkenlap Jack en de internationale wapenhandelaar Guy op hen in te praten.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Spacey portait

  Kevin Spacey

  Director

 • Matt Dillon portait

  Matt Dillon

  Dova

 • Faye Dunaway portait

  Faye Dunaway

  Janet Boudreaux

 • Gary Sinise portait

  Gary Sinise

  Milo

 • William Fichtner portait

  William Fichtner

  Law

 • Viggo Mortensen portait

  Viggo Mortensen

  Guy Foucard

 • John Spencer portait

  John Spencer

  Jack

 • Skeet Ulrich portait

  Skeet Ulrich

  Danny Boudreaux

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Agent Marv Rose

 • Melinda McGraw portait

  Melinda McGraw

  Jenny Ferguson

 • M. Emmet Walsh portait

  M. Emmet Walsh

  Dino

 • Joe Mantegna portait

  Joe Mantegna

  A.T.F. Agent G.D. Browning

Trailers

Albino Alligator

Benieuwd naar Albino Alligator? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Albino Alligator draait.

Albino Alligator in de bioscoop

Albino Alligator draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Albino Alligator.

Albino Alligator streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Albino Alligator te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Albino Alligator een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Albino Alligator zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Albino Alligator torrent

Op zoek naar een torrent van Albino Alligator? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Albino Alligator zonder zorgen.

Albino Alligator downloaden

Als Albino Alligator binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Albino Alligator trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Albino Alligator de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.