Aldevaran
%
62

Aldevaran

Kijk Aldevaran

Moeite met waar je nou Aldevaran moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Aldevaran is an imaginary city where the word-maven and poet Dimitris, the prostitute Magdalene and the rock musician Chris live together. Every evening, the two men give improvised performances in a coffee bar, until the day that Dimitris is informed by his doctors that he has cancer and only two months to live. The film is about those two months, with Dimitris wandering in an ugly city which is also dying with him.

Aldevaran

Aldevaran streamen

Aldevaran streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Aldevaran downloaden

Zin om Aldevaran te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Aldevaran te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Aldevaran torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Aldevaran makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Aldevaran trailer

Wil je er zeker van zijn dat Aldevaran jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.