Alex
%
70

Alex

Kijk Alex

Moeite met waar je nou Alex moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The six-episode series tells the story about the ruthless and corrupt police officer Alex who has decided to come to terms with his dubious past and become clean. But the dark forces he has collaborated with earlier refuses to let him off the hook, putting both Alex and his family's lives at great danger. At the same time Alex gets a new partner, Frida, who secretly has been instructed to bring him down.

Regisseur en acteurs

  • Dragomir Mrsic portait

    Dragomir Mrsic

    Alex

Alex

Wil je Alex kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alex streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alex niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alex zelfs gratis bekijken.

Alex downloaden

Wil je Alex ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alex overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alex torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alex is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alex trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alex de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.