Alex Cross
%
51

Alex Cross

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alex Cross

Moeite met waar je nou Alex Cross moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alex Cross

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De moordenaar van een directrice van een groot concern heeft op de plaats van de moord een tekening achtergelaten, die wijst in de richting van zijn volgende slachtoffer, de invloedrijke zakenman Mercier. De politiepsycholoog Alex Cross en zijn team staan onder grote druk om de moordenaar te vinden voordat hij opnieuw toeslaat.

Regisseur en acteurs

 • Rob Cohen portait

  Rob Cohen

  Director

 • Tyler Perry portait

  Tyler Perry

  Dr. Alex Cross

 • Rachel Nichols portait

  Rachel Nichols

  Monica Ashe

 • Jean Reno portait

  Jean Reno

  Leon Mercier

 • Matthew Fox portait

  Matthew Fox

  Picasso

 • Giancarlo Esposito portait

  Giancarlo Esposito

  Daramus Holiday

 • Edward Burns portait

  Edward Burns

  Tommy Kane

 • Cicely Tyson portait

  Cicely Tyson

  Nana Mama

 • John C. McGinley portait

  John C. McGinley

  Richard Brookwell

 • Chad Lindberg portait

  Chad Lindberg

  Vincent Dardis

 • Carmen Ejogo portait

  Carmen Ejogo

  Maria Cross

 • Stephanie Jacobsen portait

  Stephanie Jacobsen

  Fan Yau

 • Sonny Surowiec portait

  Sonny Surowiec

  Hans Friedlich

Trailers

Alex Cross

Wil je Alex Cross kijken? De movie van Rob Cohen uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alex Cross op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alex Cross met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alex Cross downloaden

Het downloaden van Alex Cross is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alex Cross ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alex Cross streamen

Het streamen van Alex Cross heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alex Cross online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alex Cross kijkt. Ideaal!

Alex Cross torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alex Cross. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alex Cross trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alex Cross voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.