Alex Cross
%
51

Alex Cross

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alex Cross

Moeite met waar je nou Alex Cross moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alex Cross

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De moordenaar van een directrice van een groot concern heeft op de plaats van de moord een tekening achtergelaten, die wijst in de richting van zijn volgende slachtoffer, de invloedrijke zakenman Mercier. De politiepsycholoog Alex Cross en zijn team staan onder grote druk om de moordenaar te vinden voordat hij opnieuw toeslaat.

Regisseur en acteurs

 • Rob Cohen portait

  Rob Cohen

  Director

 • Tyler Perry portait

  Tyler Perry

  Dr. Alex Cross

 • Rachel Nichols portait

  Rachel Nichols

  Monica Ashe

 • Jean Reno portait

  Jean Reno

  Leon Mercier

 • Matthew Fox portait

  Matthew Fox

  Picasso

 • Giancarlo Esposito portait

  Giancarlo Esposito

  Daramus Holiday

 • Edward Burns portait

  Edward Burns

  Tommy Kane

 • Cicely Tyson portait

  Cicely Tyson

  Nana Mama

 • John C. McGinley portait

  John C. McGinley

  Richard Brookwell

 • Chad Lindberg portait

  Chad Lindberg

  Vincent Dardis

 • Carmen Ejogo portait

  Carmen Ejogo

  Maria Cross

 • Stephanie Jacobsen portait

  Stephanie Jacobsen

  Fan Yau

 • Sonny Surowiec portait

  Sonny Surowiec

  Hans Friedlich

Trailers

Alex Cross

Zin om Alex Cross lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alex Cross te bekijken voor je op een rijtje.

Alex Cross downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alex Cross downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alex Cross. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alex Cross er ook in SD heel goed uit.

Alex Cross streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alex Cross net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alex Cross hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alex Cross helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alex Cross torrent

Denk je dat je om Alex Cross te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alex Cross trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alex Cross de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.