Alex & Eve
%
59

Alex & Eve

Bekijk de trailer

Kijk Alex & Eve

Moeite met waar je nou Alex & Eve moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alex is een bijzonder aantrekkelijke jongeman en hij is Grieks-orthodox. Zijn ouders willen dat hij met een goed Grieks meisje trouwt. Maar Alex is verliefd geworden op Eve, een Libanese moslima. Echter de ouders van Eve hebben haar uitgehuwelijkt aan een Libanese moslim. Gevangen in religies en tradities moeten Alex en Eve een uitweg zien te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Peter Andrikidis portrait

  Peter Andrikidis

  Director

 • Richard Brancatisano portait

  Richard Brancatisano

  Alex

 • Andrea Dimitriades portrait

  Andrea Dimitriades

  Eve

 • Ryan O'Kane portait

  Ryan O'Kane

  Paul

 • Simon Elrahi portrait

  Simon Elrahi

  Bassam

Trailers

Alex & Eve

Veel gehoord over Alex & Eve en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alex & Eve heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alex & Eve streamen

Wil je Alex & Eve, de movie met Richard Brancatisano, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alex & Eve zelfs gratis kijken.

Alex & Eve downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alex & Eve ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alex & Eve er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alex & Eve torrent

Op zoek naar een torrent van Alex & Eve? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alex & Eve te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alex & Eve trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alex & Eve. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.