Alex & Eve
%
59

Alex & Eve

Bekijk de trailer

Kijk Alex & Eve

Moeite met waar je nou Alex & Eve moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Alex is een bijzonder aantrekkelijke jongeman en hij is Grieks-orthodox. Zijn ouders willen dat hij met een goed Grieks meisje trouwt. Maar Alex is verliefd geworden op Eve, een Libanese moslima. Echter de ouders van Eve hebben haar uitgehuwelijkt aan een Libanese moslim. Gevangen in religies en tradities moeten Alex en Eve een uitweg zien te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Peter Andrikidis portrait

  Peter Andrikidis

  Director

 • Richard Brancatisano portait

  Richard Brancatisano

  Alex

 • Andrea Dimitriades portrait

  Andrea Dimitriades

  Eve

 • Ryan O'Kane portait

  Ryan O'Kane

  Paul

 • Simon Elrahi portrait

  Simon Elrahi

  Bassam

Trailers

Alex & Eve

Wil je Alex & Eve kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alex & Eve streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alex & Eve niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alex & Eve zelfs gratis bekijken.

Alex & Eve downloaden

Wil je Alex & Eve ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alex & Eve overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alex & Eve torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alex & Eve is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alex & Eve trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alex & Eve de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.