Alex of Venice
%
58

Alex of Venice

Bekijk de trailer

Kijk Alex of Venice

Moeite met waar je nou Alex of Venice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

After her stay-at-home husband leaves her, a workaholic lawyer finds that she is not completely up to the tasks of caring for her young son, ailing father and household all by herself.

Regisseur en acteurs

 • Chris Messina portait

  Chris Messina

  Director

 • Mary Elizabeth Winstead portait

  Mary Elizabeth Winstead

  Alex Vedder

 • Chris Messina portait

  Chris Messina

  George

 • Don Johnson portait

  Don Johnson

  Roger

 • Derek Luke portait

  Derek Luke

  Frank

 • Katie Nehra portrait

  Katie Nehra

  Lily

 • Skylar Gaertner portait

  Skylar Gaertner

  Dakota

Trailers

Alex of Venice

Op zoek naar Alex of Venice? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alex of Venice streamen

Het streamen van movies als Alex of Venice heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alex of Venice waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alex of Venice dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alex of Venice downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alex of Venice te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alex of Venice torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alex of Venice trailer

Weet je nog niet zeker of Alex of Venice jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.