Alexa and Katie
%
70

Alexa and Katie

Nu kijken

Kijk Alexa and Katie

Moeite met waar je nou Alexa and Katie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alexa and Katie

Samenvatting

Lifelong best friends Alexa and Katie are eagerly anticipating the start of their freshman year of high school. The pals confront a crisis that leaves them feeling like outsiders at a time when what seems to matter most is fitting in.

Regisseur en acteurs

 • Paris Berelc portait

  Paris Berelc

  Alexa Mendoza

 • Isabel May portait

  Isabel May

  Katie Cooper

 • Tiffani Thiessen portait

  Tiffani Thiessen

  Lori Mendoza

 • Emery Kelly portait

  Emery Kelly

  Lucas Mendoza

 • Adam Ian Cohen portrait

  Adam Ian Cohen

  Cameron

 • Finn Carr portait

  Finn Carr

  Jack Cooper

 • Eddie Shin portait

  Eddie Shin

  Dave Mendoza

 • Jolie Jenkins portait

  Jolie Jenkins

  Jennifer Cooper

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Alexa and Katie

Alexa and Katie streamen

Alexa and Katie streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Alexa and Katie downloaden

Zin om Alexa and Katie te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Alexa and Katie te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Alexa and Katie torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Alexa and Katie makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Alexa and Katie trailer

Wil je er zeker van zijn dat Alexa and Katie jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.