Alexa and Katie
%
70

Alexa and Katie

Nu kijken

Kijk Alexa and Katie

Moeite met waar je nou Alexa and Katie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alexa and Katie

Samenvatting

Lifelong best friends Alexa and Katie are eagerly anticipating the start of their freshman year of high school. The pals confront a crisis that leaves them feeling like outsiders at a time when what seems to matter most is fitting in.

Regisseur en acteurs

 • Paris Berelc portait

  Paris Berelc

  Alexa Mendoza

 • Isabel May portait

  Isabel May

  Katie Cooper

 • Tiffani Thiessen portait

  Tiffani Thiessen

  Lori Mendoza

 • Emery Kelly portait

  Emery Kelly

  Lucas Mendoza

 • Adam Ian Cohen portrait

  Adam Ian Cohen

  Cameron

 • Finn Carr portait

  Finn Carr

  Jack Cooper

 • Eddie Shin portait

  Eddie Shin

  Dave Mendoza

 • Jolie Jenkins portait

  Jolie Jenkins

  Jennifer Cooper

Alexa and Katie

Wil je Alexa and Katie kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Alexa and Katie streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Alexa and Katie niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Alexa and Katie zelfs gratis bekijken.

Alexa and Katie downloaden

Wil je Alexa and Katie ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Alexa and Katie overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Alexa and Katie torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Alexa and Katie is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Alexa and Katie trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Alexa and Katie de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.