Alexa and Katie
%
70

Alexa and Katie

Nu kijken

Kijk Alexa and Katie

Moeite met waar je nou Alexa and Katie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alexa and Katie

Samenvatting

Lifelong best friends Alexa and Katie are eagerly anticipating the start of their freshman year of high school. The pals confront a crisis that leaves them feeling like outsiders at a time when what seems to matter most is fitting in.

Regisseur en acteurs

 • Paris Berelc portait

  Paris Berelc

  Alexa Mendoza

 • Isabel May portait

  Isabel May

  Katie Cooper

 • Tiffani Thiessen portait

  Tiffani Thiessen

  Lori Mendoza

 • Emery Kelly portait

  Emery Kelly

  Lucas Mendoza

 • Adam Ian Cohen portrait

  Adam Ian Cohen

  Cameron

 • Finn Carr portait

  Finn Carr

  Jack Cooper

 • Eddie Shin portait

  Eddie Shin

  Dave Mendoza

 • Jolie Jenkins portait

  Jolie Jenkins

  Jennifer Cooper

Alexa and Katie

Wil je Alexa and Katie kijken? De movie van Paris Berelc uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alexa and Katie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alexa and Katie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alexa and Katie downloaden

Het downloaden van Alexa and Katie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alexa and Katie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alexa and Katie streamen

Het streamen van Alexa and Katie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alexa and Katie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alexa and Katie kijkt. Ideaal!

Alexa and Katie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alexa and Katie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alexa and Katie trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alexa and Katie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.