Alexander Sokurov: Questions about cinema

Alexander Sokurov: Questions about cinema

Kijk Alexander Sokurov: Questions about cinema

Moeite met waar je nou Alexander Sokurov: Questions about cinema moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An encounter with the great Russian film director Alexander Sokurov, which gives rise to a lot of questions about his artistic stand and the problems he touches upon and resolves in his works. The film presents the director’s thoughts about the history of cinema, about the power of the sound and image, about the past and future of cinema, accompanied by fragments from his films and various archival materials.

Regisseur en acteurs

  • Anne Imbert portrait

    Anne Imbert

    Director

  • Alexander Sokurov portait

    Alexander Sokurov

    Himself

Alexander Sokurov: Questions about cinema

Zin om Alexander Sokurov: Questions about cinema lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alexander Sokurov: Questions about cinema te bekijken voor je op een rijtje.

Alexander Sokurov: Questions about cinema downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alexander Sokurov: Questions about cinema downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alexander Sokurov: Questions about cinema. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alexander Sokurov: Questions about cinema er ook in SD heel goed uit.

Alexander Sokurov: Questions about cinema streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alexander Sokurov: Questions about cinema net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alexander Sokurov: Questions about cinema hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alexander Sokurov: Questions about cinema helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alexander Sokurov: Questions about cinema torrent

Denk je dat je om Alexander Sokurov: Questions about cinema te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alexander Sokurov: Questions about cinema trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alexander Sokurov: Questions about cinema de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.