Alfred J. Kwak
%
56

Alfred J. Kwak

Nu kijken

Kijk Alfred J. Kwak

Moeite met waar je nou Alfred J. Kwak moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alfred J. Kwak

Samenvatting

Alfred J. Kwak is a cartoon television series based on a Dutch theatre show by Herman van Veen and was co-produced by VARA, Telecable Benelux B.V. and TV Tokyo and first shown in 1989. It consists of 52 episodes. The series characters were designed by Harald Siepermann. There are also toys and a comic based on the animated series. The series has been broadcast in many countries and has been dubbed and subtitled in Dutch, French, Japanese, Greek, English, Italian, Spanish, Hebrew, Arabic, Hungarian, Finnish, Serbian, Polish, German, Swedish, Danish, Icelandic, Chinese, Czech, Korean and Norwegian. In 1991, Herman van Veen won the Goldene Kamera award for the cartoon.

Regisseur en acteurs

 • Ryan van den Akker portrait

  Ryan van den Akker

  Alfred J. Kwak

 • Frits Lambrechts portrait

  Frits Lambrechts

  Henk de Mol

 • Herman van Veen portait

  Herman van Veen

  Krabnagel de Kater

 • Doris Baaten portrait

  Doris Baaten

  Ollie de Ooievaar

 • Johnny Kraaykamp jr. portrait

  Johnny Kraaykamp jr.

  Dolf

Alfred J. Kwak

Zin om Alfred J. Kwak lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alfred J. Kwak te bekijken voor je op een rijtje.

Alfred J. Kwak downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alfred J. Kwak downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alfred J. Kwak. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alfred J. Kwak er ook in SD heel goed uit.

Alfred J. Kwak streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alfred J. Kwak net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alfred J. Kwak hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alfred J. Kwak helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alfred J. Kwak torrent

Denk je dat je om Alfred J. Kwak te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alfred J. Kwak trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alfred J. Kwak de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.