Ali Baba en de 7 dwergen
%
61

Ali Baba en de 7 dwergen

Nu kijken

Kijk Ali Baba en de 7 dwergen

Moeite met waar je nou Ali Baba en de 7 dwergen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali Baba en de 7 dwergen

Samenvatting

Senay en Ilber zijn compagnons in de firma Senay Dwergenland waar ze tuinkabouters verkopen. Hun innovatieve en voor groei openstaande bedrijf krijgt niet genoeg aandacht van het publiek, waarom ze besluiten deel te nemen aan een beurs in Sofia. Ze zijn van plan om tijdens deze beurs mensen te ontmoeten die zullen helpen het bedrijf te laten groeien. Het gaat echter niet zoals gewenst. Ze belanden op het verkeerde moment op de verkeerde plaats en komen hierdoor direct in de problemen. Ze vallen in een uiterst gecompliceerd netwerk waarin een strijd tussen goed en slecht wordt gevoerd. Helemaal niet goed is als ze achterhalen welke smerige zaken de rijke zakenman Mançov uithaalt. De twee hebben nu een gevaarlijke en meedogenloze vijand waarmee ze zich in een uitdagend avondtuur bevinden. Ze proberen de problemen waarmee ze worden geconfronteert op hun eigen manier op te lossen. Ze krijgen daarbij hulp van de mooie Russin Veronika en voormalig Russisch soldaat Memedov.

Regisseur en acteurs

 • Cem Yılmaz portait

  Cem Yılmaz

  Director

 • Cem Yılmaz portait

  Cem Yılmaz

  Actor

 • Can Yılmaz portait

  Can Yılmaz

  Actor

 • Yavor Baharov portait

  Yavor Baharov

  Actor

 • Zafer Algöz portait

  Zafer Algöz

  Actor

 • Çetin Altay portait

  Çetin Altay

  Actor

 • Yosi Mizrahi portait

  Yosi Mizrahi

  Actor

Ali Baba en de 7 dwergen

Benieuwd naar Ali Baba en de 7 dwergen? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ali Baba en de 7 dwergen draait.

Ali Baba en de 7 dwergen in de bioscoop

Ali Baba en de 7 dwergen draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ali Baba en de 7 dwergen.

Ali Baba en de 7 dwergen streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ali Baba en de 7 dwergen te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ali Baba en de 7 dwergen een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ali Baba en de 7 dwergen zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ali Baba en de 7 dwergen torrent

Op zoek naar een torrent van Ali Baba en de 7 dwergen? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ali Baba en de 7 dwergen zonder zorgen.

Ali Baba en de 7 dwergen downloaden

Als Ali Baba en de 7 dwergen binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ali Baba en de 7 dwergen trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ali Baba en de 7 dwergen de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.