Ali Kundilli
%
60

Ali Kundilli

Nu kijken

Kijk Ali Kundilli

Moeite met waar je nou Ali Kundilli moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali Kundilli

Samenvatting

De vriendelijke en eerlijke Ali Kundilli is een door Cem Gelinoglu geschapen type. Ali Kundilli weigert een vast baan te nemen. Hij gelooft dat hij met al zijn projecten en uitvindingen op een dag absoluut ontdekt zal worden en veel succes zal hebben. Zijn jeugdvriend Vedat, die in dezelfde wijk woont, deelde zijn dromen. Maar Vedat buigt het hoofd voor het systeem en stopt met het najagen van hun gezamenlijke dromen. Want om met zijn geliefde Ayse te mogen trouwen, moet Vedat een vaste baan hebben. Diezelfde eis geldt ook voor Ali, die verliefd is op Ayse's zus Ilknur. Maar Ali wil Ilknur als een prinses laten leven en daarom blijft hij zijn dromen najagen. Op de avond van de vrijgezellenavond van Vedat en Ayse verandert alles.

Regisseur en acteurs

 • Bülent İşbilen portrait

  Bülent İşbilen

  Director

 • Cem Gelinoğlu portait

  Cem Gelinoğlu

  Ali Kundilli

 • Sami Aksu portrait

  Sami Aksu

  Vedat

 • Zeynep Aktuğ portrait

  Zeynep Aktuğ

  İlknur

 • Ezgi Tombul portrait

  Ezgi Tombul

  Ayşe

 • Bilal Kaya portrait

  Bilal Kaya

  Mercan

 • Emre Mutlu portrait

  Emre Mutlu

  Cengo

Ali Kundilli

Zin om Ali Kundilli lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ali Kundilli te bekijken voor je op een rijtje.

Ali Kundilli downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ali Kundilli downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ali Kundilli. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ali Kundilli er ook in SD heel goed uit.

Ali Kundilli streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ali Kundilli net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ali Kundilli hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ali Kundilli helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ali Kundilli torrent

Denk je dat je om Ali Kundilli te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ali Kundilli trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ali Kundilli de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.