Ali Kundilli
%
60

Ali Kundilli

Nu kijken

Kijk Ali Kundilli

Moeite met waar je nou Ali Kundilli moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali Kundilli

Samenvatting

De vriendelijke en eerlijke Ali Kundilli is een door Cem Gelinoglu geschapen type. Ali Kundilli weigert een vast baan te nemen. Hij gelooft dat hij met al zijn projecten en uitvindingen op een dag absoluut ontdekt zal worden en veel succes zal hebben. Zijn jeugdvriend Vedat, die in dezelfde wijk woont, deelde zijn dromen. Maar Vedat buigt het hoofd voor het systeem en stopt met het najagen van hun gezamenlijke dromen. Want om met zijn geliefde Ayse te mogen trouwen, moet Vedat een vaste baan hebben. Diezelfde eis geldt ook voor Ali, die verliefd is op Ayse's zus Ilknur. Maar Ali wil Ilknur als een prinses laten leven en daarom blijft hij zijn dromen najagen. Op de avond van de vrijgezellenavond van Vedat en Ayse verandert alles.

Regisseur en acteurs

 • Bülent İşbilen portrait

  Bülent İşbilen

  Director

 • Cem Gelinoğlu portait

  Cem Gelinoğlu

  Ali Kundilli

 • Sami Aksu portrait

  Sami Aksu

  Vedat

 • Zeynep Aktuğ portrait

  Zeynep Aktuğ

  İlknur

 • Ezgi Tombul portrait

  Ezgi Tombul

  Ayşe

 • Bilal Kaya portrait

  Bilal Kaya

  Mercan

 • Emre Mutlu portrait

  Emre Mutlu

  Cengo

Ali Kundilli

Ali Kundilli streamen

Ali Kundilli streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ali Kundilli downloaden

Zin om Ali Kundilli te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ali Kundilli te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ali Kundilli torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ali Kundilli makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ali Kundilli trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ali Kundilli jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.