Ali Kundilli
%
60

Ali Kundilli

Nu kijken

Kijk Ali Kundilli

Moeite met waar je nou Ali Kundilli moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali Kundilli

Samenvatting

De vriendelijke en eerlijke Ali Kundilli is een door Cem Gelinoglu geschapen type. Ali Kundilli weigert een vast baan te nemen. Hij gelooft dat hij met al zijn projecten en uitvindingen op een dag absoluut ontdekt zal worden en veel succes zal hebben. Zijn jeugdvriend Vedat, die in dezelfde wijk woont, deelde zijn dromen. Maar Vedat buigt het hoofd voor het systeem en stopt met het najagen van hun gezamenlijke dromen. Want om met zijn geliefde Ayse te mogen trouwen, moet Vedat een vaste baan hebben. Diezelfde eis geldt ook voor Ali, die verliefd is op Ayse's zus Ilknur. Maar Ali wil Ilknur als een prinses laten leven en daarom blijft hij zijn dromen najagen. Op de avond van de vrijgezellenavond van Vedat en Ayse verandert alles.

Regisseur en acteurs

 • Bülent İşbilen portrait

  Bülent İşbilen

  Director

 • Cem Gelinoğlu portait

  Cem Gelinoğlu

  Ali Kundilli

 • Sami Aksu portrait

  Sami Aksu

  Vedat

 • Zeynep Aktuğ portrait

  Zeynep Aktuğ

  İlknur

 • Ezgi Tombul portrait

  Ezgi Tombul

  Ayşe

 • Bilal Kaya portrait

  Bilal Kaya

  Mercan

 • Emre Mutlu portrait

  Emre Mutlu

  Cengo

Ali Kundilli

Wil je Ali Kundilli kijken? De movie van Bülent İşbilen uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ali Kundilli op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ali Kundilli met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ali Kundilli downloaden

Het downloaden van Ali Kundilli is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ali Kundilli ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ali Kundilli streamen

Het streamen van Ali Kundilli heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ali Kundilli online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ali Kundilli kijkt. Ideaal!

Ali Kundilli torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ali Kundilli. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ali Kundilli trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ali Kundilli voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.