Ali Kundilli
%
60

Ali Kundilli

Nu kijken

Kijk Ali Kundilli

Moeite met waar je nou Ali Kundilli moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali Kundilli

Samenvatting

De vriendelijke en eerlijke Ali Kundilli is een door Cem Gelinoglu geschapen type. Ali Kundilli weigert een vast baan te nemen. Hij gelooft dat hij met al zijn projecten en uitvindingen op een dag absoluut ontdekt zal worden en veel succes zal hebben. Zijn jeugdvriend Vedat, die in dezelfde wijk woont, deelde zijn dromen. Maar Vedat buigt het hoofd voor het systeem en stopt met het najagen van hun gezamenlijke dromen. Want om met zijn geliefde Ayse te mogen trouwen, moet Vedat een vaste baan hebben. Diezelfde eis geldt ook voor Ali, die verliefd is op Ayse's zus Ilknur. Maar Ali wil Ilknur als een prinses laten leven en daarom blijft hij zijn dromen najagen. Op de avond van de vrijgezellenavond van Vedat en Ayse verandert alles.

Regisseur en acteurs

 • Bülent İşbilen portrait

  Bülent İşbilen

  Director

 • Cem Gelinoğlu portait

  Cem Gelinoğlu

  Ali Kundilli

 • Sami Aksu portrait

  Sami Aksu

  Vedat

 • Zeynep Aktuğ portrait

  Zeynep Aktuğ

  İlknur

 • Ezgi Tombul portrait

  Ezgi Tombul

  Ayşe

 • Bilal Kaya portrait

  Bilal Kaya

  Mercan

 • Emre Mutlu portrait

  Emre Mutlu

  Cengo

Ali Kundilli

Veel gehoord over Ali Kundilli en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ali Kundilli heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ali Kundilli streamen

Wil je Ali Kundilli, de movie met Cem Gelinoğlu, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ali Kundilli zelfs gratis kijken.

Ali Kundilli downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ali Kundilli ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ali Kundilli er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ali Kundilli torrent

Op zoek naar een torrent van Ali Kundilli? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ali Kundilli te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ali Kundilli trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ali Kundilli. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.