Ali Kundilli
%
60

Ali Kundilli

Nu kijken

Kijk Ali Kundilli

Moeite met waar je nou Ali Kundilli moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali Kundilli

Samenvatting

De vriendelijke en eerlijke Ali Kundilli is een door Cem Gelinoglu geschapen type. Ali Kundilli weigert een vast baan te nemen. Hij gelooft dat hij met al zijn projecten en uitvindingen op een dag absoluut ontdekt zal worden en veel succes zal hebben. Zijn jeugdvriend Vedat, die in dezelfde wijk woont, deelde zijn dromen. Maar Vedat buigt het hoofd voor het systeem en stopt met het najagen van hun gezamenlijke dromen. Want om met zijn geliefde Ayse te mogen trouwen, moet Vedat een vaste baan hebben. Diezelfde eis geldt ook voor Ali, die verliefd is op Ayse's zus Ilknur. Maar Ali wil Ilknur als een prinses laten leven en daarom blijft hij zijn dromen najagen. Op de avond van de vrijgezellenavond van Vedat en Ayse verandert alles.

Regisseur en acteurs

 • Bülent İşbilen portrait

  Bülent İşbilen

  Director

 • Cem Gelinoğlu portait

  Cem Gelinoğlu

  Ali Kundilli

 • Sami Aksu portrait

  Sami Aksu

  Vedat

 • Zeynep Aktuğ portrait

  Zeynep Aktuğ

  İlknur

 • Ezgi Tombul portrait

  Ezgi Tombul

  Ayşe

 • Bilal Kaya portrait

  Bilal Kaya

  Mercan

 • Emre Mutlu portrait

  Emre Mutlu

  Cengo

Ali Kundilli

Wil je Ali Kundilli kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ali Kundilli streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ali Kundilli niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ali Kundilli zelfs gratis bekijken.

Ali Kundilli downloaden

Wil je Ali Kundilli ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ali Kundilli overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ali Kundilli torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ali Kundilli is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ali Kundilli trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ali Kundilli de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.