Ali
%
68

Ali

Nu kijken

Kijk Ali

Moeite met waar je nou Ali moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali

Samenvatting

Will Smith is fenomenaal als de grootste bokser aller tijden; Muhammad Ali. Ali vertelt het aangrijpende, ongelooflijke levensverhaal van Muhammad Ali. Zijn tegenstanders. Zijn ongelooflijke successen. Zijn strijd tegen de Amerikaanse regering. Zijn wereldtitels. Zijn comeback. En natuurlijk zijn flitsende, keiharde bokspartijen. Muhammad Ali zelf is zeer tevreden over ALI: "Alleen ik ken mijn levensverhaal en dit is de enige film die vertelt zoals het is."

Ali

Ali streamen

Ali streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ali downloaden

Zin om Ali te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ali te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ali torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ali makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ali trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ali jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.