Ali
%
68

Ali

Nu kijken

Kijk Ali

Moeite met waar je nou Ali moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ali

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Ali draait?

Samenvatting

Will Smith is fenomenaal als de grootste bokser aller tijden; Muhammad Ali. Ali vertelt het aangrijpende, ongelooflijke levensverhaal van Muhammad Ali. Zijn tegenstanders. Zijn ongelooflijke successen. Zijn strijd tegen de Amerikaanse regering. Zijn wereldtitels. Zijn comeback. En natuurlijk zijn flitsende, keiharde bokspartijen. Muhammad Ali zelf is zeer tevreden over ALI: "Alleen ik ken mijn levensverhaal en dit is de enige film die vertelt zoals het is."

Ali

Benieuwd naar Ali? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Ali draait.

Ali in de bioscoop

Ali draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Ali.

Ali streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Ali te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Ali een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Ali zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Ali torrent

Op zoek naar een torrent van Ali? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Ali zonder zorgen.

Ali downloaden

Als Ali binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Ali trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Ali de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.