Alias Jesse James
%
65

Alias Jesse James

Nu kijken

Kijk Alias Jesse James

Moeite met waar je nou Alias Jesse James moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alias Jesse James

Samenvatting

Bob Hope plays a 19th-century insurance agent whose miserable sales record prompts his boss to send him out West, where he can (supposedly) do little harm. Hope manages to sell a $100,000 life insurance policy--to outlaw Jesse James (Wendell Corey), one of the worst "risks" in history! In his efforts to get the policy back, Hope finds himself being mistaken for Jesse, which is all part of the outlaw's plan to get Hope killed and thereby collect the policy money himself. But with the help of beauteous Rhonda Fleming (the essentially honest beneficiary to Jesse's policy), Hope gains a reputation as a lightning-fast gunslinger. In the inevitable shoot-out with the James gang, Hope is helped out by several famous Westerners, including Gary Cooper, Roy Rogers, Gene Autry, James "Maverick" Garner, and even Tonto (Jay Silverheels).

Regisseur en acteurs

 • Norman Z. McLeod portait

  Norman Z. McLeod

  Director

 • Bob Hope portait

  Bob Hope

  Milford Farnsworth

 • Rhonda Fleming portait

  Rhonda Fleming

  Cora Lee Collins

 • Will Wright portait

  Will Wright

  Titus Queasley

 • Wendell Corey portait

  Wendell Corey

  Jesse James

 • James Arness portait

  James Arness

  Uncredited

 • Bing Crosby portait

  Bing Crosby

  Uncredited

 • Gary Cooper portait

  Gary Cooper

  Uncredited

 • Gloria Talbott portait

  Gloria Talbott

  Princess Irawanie

 • Scatman Crothers portait

  Scatman Crothers

  Railroad Porter (uncredited)

 • Ward Bond portait

  Ward Bond

  Major Seth Adams (uncredited)

 • James Garner portait

  James Garner

  Bret Maverick (scenes deleted)

Alias Jesse James

Wil je Alias Jesse James kijken? De movie van Norman Z. McLeod uit 1959 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alias Jesse James op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alias Jesse James met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alias Jesse James downloaden

Het downloaden van Alias Jesse James is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alias Jesse James ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alias Jesse James streamen

Het streamen van Alias Jesse James heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alias Jesse James online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alias Jesse James kijkt. Ideaal!

Alias Jesse James torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alias Jesse James. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alias Jesse James trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alias Jesse James voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.