Alias
%
54

Alias

Kijk Alias

Moeite met waar je nou Alias moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De vriendinnen Eva en Patti zijn er toevallig getuige van hoe een vrouw uit een raam valt en te pletter stort op het voetpad. Meer zelfs, Eva heeft het gefilmd. Op weg naar het station komen ze Dieter tegen. Eva voelt zich erg tot hem aangetrokken en gaat met hem mee naar huis. De volgende dag nemen ze afscheid zonder dat er iets gebeurd is. Een paar dagen later duikt Dieter plots op. Haar vriend is niet blij met deze concurrent, maar ook Patti ruikt nu onraad. Dieter is immers geïnteresseerd in de videotape van het ongeval. Heeft hij er misschien iets mee te maken? En was de val misschien toch geen ongeluk?

Alias

Wil je Alias kijken? De movie vanuit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Alias op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Alias met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Alias downloaden

Het downloaden van Alias is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Alias ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Alias streamen

Het streamen van Alias heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Alias online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Alias kijkt. Ideaal!

Alias torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Alias. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Alias trailer

Bekijk eerst even de trailer van Alias voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.