Alibi
%
57

Alibi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alibi

Moeite met waar je nou Alibi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alibi

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Youssef ontmoet op een zekere dag Rick die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi's. Wie een smoes nodig heeft, kan namelijk bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea, serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  director

 • Sophia Wezer portrait

  Sophia Wezer

  actor

 • Hugo Maerten portrait

  Hugo Maerten

  actor

 • Egbert-Jan Weeber portrait

  Egbert-Jan Weeber

  actor

 • Isa Hoes portrait

  Isa Hoes

  actor

 • Frederik Brom portrait

  Frederik Brom

  actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  actor

 • Achmed Akkabi portrait

  Achmed Akkabi

  actor

Trailers

Alibi

Zin om Alibi lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Alibi te bekijken voor je op een rijtje.

Alibi downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Alibi downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alibi. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Alibi er ook in SD heel goed uit.

Alibi streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Alibi net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Alibi hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Alibi helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Alibi torrent

Denk je dat je om Alibi te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Alibi trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Alibi de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.