Alibi
%
57

Alibi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alibi

Moeite met waar je nou Alibi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alibi

Samenvatting

ALIBI is een romantische komedie over de straatslimme en bijdehandte Youssef (Achmed Akkabi). Youssef ontmoet op een zekere dag Rick (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi's. Wie een smoes nodig heeft kan namelijk bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea (Georgina Verbaan), serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil. Maar Andrea vindt dat in de ware liefde geen plaats is voor bedrog.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  director

 • Sophia Wezer portrait

  Sophia Wezer

  actor

 • Hugo Maerten portrait

  Hugo Maerten

  actor

 • Egbert-Jan Weeber portrait

  Egbert-Jan Weeber

  actor

 • Isa Hoes portrait

  Isa Hoes

  actor

 • Frederik Brom portrait

  Frederik Brom

  actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  actor

 • Achmed Akkabi portrait

  Achmed Akkabi

  actor

Trailers

Alibi

Op zoek naar Alibi? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Alibi streamen

Het streamen van movies als Alibi heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Alibi waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Alibi dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Alibi downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Alibi te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Alibi torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Alibi trailer

Weet je nog niet zeker of Alibi jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.