Alibi
%
57

Alibi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alibi

Moeite met waar je nou Alibi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alibi

Samenvatting

Youssef ontmoet op een zekere dag Rick die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi's. Wie een smoes nodig heeft, kan namelijk bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea, serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  director

 • Sophia Wezer portrait

  Sophia Wezer

  actor

 • Hugo Maerten portrait

  Hugo Maerten

  actor

 • Egbert-Jan Weeber portrait

  Egbert-Jan Weeber

  actor

 • Isa Hoes portrait

  Isa Hoes

  actor

 • Frederik Brom portrait

  Frederik Brom

  actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  actor

 • Achmed Akkabi portrait

  Achmed Akkabi

  actor

Trailers

Alibi

Veel gehoord over Alibi en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Alibi heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Alibi streamen

Wil je Alibi, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Alibi zelfs gratis kijken.

Alibi downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Alibi ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Alibi er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Alibi torrent

Op zoek naar een torrent van Alibi? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Alibi te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Alibi trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Alibi. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.