Alibi
%
57

Alibi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Alibi

Moeite met waar je nou Alibi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alibi

Samenvatting

Youssef ontmoet op een zekere dag Rick die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi's. Wie een smoes nodig heeft, kan namelijk bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea, serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  director

 • Sophia Wezer portrait

  Sophia Wezer

  actor

 • Hugo Maerten portrait

  Hugo Maerten

  actor

 • Egbert-Jan Weeber portrait

  Egbert-Jan Weeber

  actor

 • Isa Hoes portrait

  Isa Hoes

  actor

 • Frederik Brom portrait

  Frederik Brom

  actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  actor

 • Achmed Akkabi portrait

  Achmed Akkabi

  actor

Trailers

Alibi

Benieuwd naar Alibi? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Alibi kunt bekijken.

Alibi streamen

Wil je Alibi streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Alibi gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Alibi downloaden

movies als Alibi kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Alibi. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Alibi. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Alibi torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Alibi te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Alibi trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Alibi je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!